Şeker Sakarya önünde

Şeker Sakarya önünde
Konya Şekerspor sezonun 29. hafta maçında bugün sahasında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor sezonun 29. hafta maçında bugün sahasında Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak mücadelenin başlama saati 14. 30 Yeşil-beyazlı ekibin sahasında oynayacağı zorlu Sakarya maçını Çağatay Şahan, Özgün Karakoçlu, Sezgin Çınar hakem üçlüsü yönetecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Hüseyin Altıntaş.

 Ligde zirve mücadelesi veren temsilcimiz Konya Torku Şekerspor lider Elazığspor ile arasındaki 5 puanlık farkı kapatmak istiyor. Geçtiğimiz hafta Kocaelispor’u deplasmanda 2-1 yenen yeşil-beyazlı ekip Elazığ’ın da kazanması ile birlikte puan farkını kapatamadı. Temsilcimiz bugün Sakaryaspor ile oynarken lider Elazığspor ise küme düşme potasında olan Belediye Vanspor deplasmanına konuk olacak.  Belediye Vanspor’un kümede kalması adına bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

Konya Torku Şekerspor Sakarya maçını kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Temsilcimizde Kocaeli maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Doğan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Yine Kocaeli maçında sakatlanan Onur’un ise tedavisinin tamamlandığı ve bu maçta forma giyeceği bildirildi. Yeşil-beyazlı ekipte sakat olan Murat Dilek ve Serdar Akdoğan bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca Konya Şekerspor’da Sakarya maçı öncesinde sarı kart alarmı verildi. Zorlu maç öncesinde Cafercan, Gürsel, Ömer Ali, İshak, Savaş ve Serdar sarı kart sınırında bulunuyor. Bu futbolcular Sakarya maçında kart gördükleri takdirde ligin 30. haftasında oynanacak olan Şanlıurfaspor maçında forma giyemeyecek. Kocaelispor maçında ceza alan Kadir Özcan  Sakaryaspor maçında takımının başında olamayacak.

Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, Kırmızı Grup’ta bugün oynanacak maçların programı şöyle: 14.30 Eyüpspor-Dardanelspor (Genaral Basri Saran-tarafsız saha-seyircisiz) 14.30 Fethiyespor-Tarsus İdman Yurdu (Antalya Atatürk-tarafsız saha-seyirsiz) 14.30 Balıkesirspor-Kocaelispor (Balıkesir Atatürk) 14.30 Konya Torku Şekerspor-Sakaryaspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) 14.30 1461 Trabzon-Tokatspor (Ahmet Suat Özyazıcı) 14.30 Belediye Vanspor-Elazığspor (Van Atatürk) 14.30 Adana Demirspor-Ofspor (5 Ocak) 14.30 Pursaklarspor-Türk Telekomspor (Cebeci İnönü) 14.30 Pendikspor-Şanlıurfaspor (Pendik) Öte yandan, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta yarın iki erteleme maçı oynanacak. 9 Mart tarihinde oynanması gerekirken ertelenen maçların programı ise şöyle: 14.30 Bandırmaspor-Mardinspor (Bandırma 17 Eylül) 14.30 Bugsaşspor-Turgutluspor (Yenikent ASAŞ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.