Selçuk galibiyete gitti

Selçuk galibiyete gitti

Torku Selçuk Üniversitesi yarın İzmir’de oynayacağı zorlu Gelişim maçı için dün Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut Başkanlığı’nda Konya’dan ayrıldı.

TB2L B grubunda ki temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yarın İzmir’de Gelişim koleji ile oynayacağı zorlu maç için dün şehrimizden ayrıldı. Sarı-Mavili takımda kadroya ara transferin son günü dahil edilen Aziz Can’da alındı. Antrenör Altar Tunçkol ara transferde kadroya dahil edilen oyuncular ile güç kazandıklarını söyleyerek ‘Gelişim Koleji maçları hep zor geçer. Bu senede rakibimiz iyi ve mücadeleci oyunculara sahip. Zor bir maç olacak bu maçı kazanıp Konya’ya döneceğiz’ dedi.
Torku Selçuk Üniversitesi Başkan yardımcısı Okay Tınkır yönetim olarak İzmir’e adeta çıkartma yapacaklarını söyleyerek ‘Başta Sayın Başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuzun büyük bir bölümü İzmir’e giderek bu zor geçmesi beklenen maçta takımımızın yanında olacağız. Teknik heyetimize ve sporcularımıza güveniyoruz. Bu takım kesinlikle BEKO Basketbol ligine çıkacak güce sahiptir. İlk yarıda aldığımız şansız yenilgilere artık tahammülümüz yok. İzmir’de kaybetmek istemiyoruz’dedi
T2BL B Grubunda sezonun13. haftası Cuma günü oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Haftanı ilk maçında  Tenis Eskrim Dağcılık lider Ankara Ted Kolejliler ile karşı karşıya gelecek mücadelenin başlama saati 14.00.  Temsilmiciz Selçuk Üniversitespor ise İzmir deplasmanında Gelişim Kolejine konuk olacak bu karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.  Günün 3. maçında ise saat 17.45’te Hacettepe Üniversitesi ile Akhisar Belediyespor karşı karşıya gelecek.  Cumartesi günü ise İTÜ- Beykoz, Kepez Belediye-Başakşehir ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor –İstanbulspor takımları karşı karşıya gelecek.    

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.