Selçuk Üniversitesi’nden Teknoloji Şenliği

Selçuk Üniversitesi’nden Teknoloji Şenliği
Selçuk Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “BİLMER Bahar Etkinlikleri” coşkulu başladı.

Öğrencilerin teknolojiyi doğru kullanmalarını sağlamak ve bu alandaki son gelişmeleri yakından takip etmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinliklerde katılımcılar için 1 hafta boyunca teknolojik tanıtımlar, seminerler, yarışmalar ve turnuvalar düzenlenecek.

 

Sakıp Sabancı Bilgisayar Merkezi’nde 11 Nisan’a kadar sürecek etkinlikler kapsamında en son teknolojik ürünlerin sergilendiği firma stantları açılırken, hediye çekilişleri ve sürpriz etkinlikler de gerçekleştirildi. Etkinlikler kapsamında ayrıca öğrenciler temel bilgisayar ve Office programları kursları, robot tasarım kursları da alabilecek. 11 Nisan tarihine kadar BİLMER öğrencilerine ücretsiz olarak internet hizmeti de verilecek.

 

“AMACIMIZ TEKNOLOJİYE AYAK UYDURMAK”

 

Son yıllarda teknolojinin her alanda çok büyük hızla geliştiğini söyleyen Selçuk Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Erdi, “Çağdaş bilişim teknolojilerinin üniversitemizde en üst seviyede uygulanabilmesini kendisine görev edinmiş olan başkanlığımız bunun yanı sıra öğrencilerin teknolojik gelişmelerden haberdar olması ve yeniliklerden faydalanarak teknolojiye ayak uydurabilmesine de büyük önem vermektedir. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz etkinlik çerçevesinde öğrencilerimiz hafta boyunca teknolojiyle iç içe zaman geçirecek, düzenlenen yarışmalarla eğlenecek, ücretsiz olarak düzenlenen kurslarda eğitim görecek ve ünlü firmaların yetkilileriyle bir araya gelerek teknolojiyi yakından takip etme imkanı yakalayacak.” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.