Selçuklu Belediyesi’ne 53 Yeni Memur Katıldı
KPSS ve mülakat süreçlerini başarıyla geçen 25 zabıta aday memuru, 15 aday memur ile 13 sözleşmeli personel olmak üzere toplam 53 yeni memur görevine başladı.
Yeni göreve başlayan personel için Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen tanışma programında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, yeni çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Pekyatırmacı, yeni ekip üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek, belediyenin hizmet anlayışına ve hedeflerine vurgu yaptı.
“İnsana en kaliteli, en nitelikli, en doğru hizmeti en hızlı şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz” diyen Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu’nun 700 bini aşan nüfusu ile Türkiye’nin 13. büyük ilçesi olduğunu hatırlattı. “İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerin ardından Anadolu’da en fazla nüfusa sahip ilçeyiz. Bu büyüklükte bir ilçede hizmet etmek zorlu ama aynı zamanda gurur verici bir görev. Belediyecilik sadece temel hizmetlerden ibaret değil; eğitimden sağlığa, spordan kültüre, güvenlikten sosyal hizmetlere kadar geniş bir yelpazede çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Başkan, sahada vatandaşlarla birebir temas kurmanın önemine değinerek, “Belediyemizin temsilcileri olarak sizlerden beklentimiz, hizmetleri yakından takip edip, görevlerinizi disiplin ve sorumluluk bilinciyle yerine getirmenizdir. Kurumsal aidiyet ve disiplin bizim için vazgeçilmez unsurlar” dedi.
Türkiye Yüzyılı hedefinin Selçuklu için de öncelikli olduğunu belirten Pekyatırmacı, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 24 yılda büyük bir dönüşüm yaşandı. Biz de yerelde yaptığımız projelerle bu büyük hedefe katkı sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
Yeni personellerin ilçeye ve belediyeye güç katacağına inancını dile getiren Başkan Pekyatırmacı, “Hep birlikte Selçuklu’yu daha yaşanabilir, daha modern ve daha güçlü bir ilçe haline getireceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. haberfark.net
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.