Selçuklu’nun Kurucu Başkanı İsmail Öksüzler Son Yolculuğuna Uğurlandı
Selçuklu Belediyesi’nin kurucu başkanı olan İsmail Öksüzler, 79 yaşında hayatını kaybetti. Konya’da uzun yıllar belediyecilik ve yerel yönetim alanında önemli hizmetlerde bulunan Öksüzler’in vefatı, şehirde büyük üzüntü oluşturdu.
5 çocuk babası olan İsmail Öksüzler için Konya’daki Hacı Veyis Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Kılınan namaz sonrası merhum Öksüzler, Üçler Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
Protokol ve sevenleri yalnız bırakmadı
İsmail Öksüzler’in cenaze törenine İbrahim Akın, Mustafa Hakan Özer, Barış Bektaş, Mustafa Özkafa, Halil Ürün, Mustafa Özkan, Ali Öge, Ahmet Pekyatırmacı, Hasan Yel ve Ali Genç başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı.
Ailesi, yakınları ve sevenlerinin yoğun katılım gösterdiği törende duygu dolu anlar yaşandı.
Konya’da iz bırakan isimlerden biriydi
Selçuklu Belediyesi’nin kuruluş sürecinde önemli rol üstlenen İsmail Öksüzler, Konya’da yerel yönetim anlayışına yaptığı katkılarla hafızalarda yer edindi. Uzun yıllar kamu hizmetinde bulunan Öksüzler’in vefatı, siyaset ve belediyecilik camiasında derin üzüntüyle karşılandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.