Sesrıc Direktörü’nden Başkan Toru’ya Ziyaret

Sesrıc Direktörü’nden Başkan Toru’ya Ziyaret

İslam İşbirliği Teşkilatı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) Genel Direktörü Musa Kulaklıkaya, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru’y...

İslam İşbirliği Teşkilatı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC) Genel Direktörü Musa Kulaklıkaya, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru’yu ziyaret etti.

SESRIC Genel Direktörü Musa Kulaklıkaya, Konya Yazma Eserler Bölge Müdürü Bekir Şahin ile birlikte Meram Belediye Başkanı Fatma Toru’yu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Daha önce Türkiye’nin Moritanya Büyükelçisi olarak da görev yapan hemşehrimiz Musa Kulaklıkaya Beyefendi, şimdi de İslam İşbirliği Teşkilatında SESRIC Genel Direktörü olarak önemli hizmetlere imza atmaktadır. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Toru, Meram Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve kardeş belediyeleri hakkında da bilgi verdi.

İslam İşbirliği Teşkilatı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Direktör Musa Kulaklıkaya ise, “Merkezimizin çok önemli fonksiyonları var. Bunlardan birincisi İslam ülkeleriyle ilgili ekonomik ve sosyal konularla alakalı en güncel istatistiklerin toplanmasıdır. Şu an 313 farklı göstergeyi yayınlıyoruz. Ayrıca İslam ülkelerindeki ekonomik ve sosyal alanlardaki gelişmeleri de yakından takip ediyoruz” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, günün anısına İslâm İşbirliği Teşkilatı SESRIC Genel Direktörü Musa Kulaklıkaya’ya çeşitli hediyeler takdim etti.

Bu haber toplam 1673 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya