Şimdi de kitap yazıyormuş!

Şimdi de kitap yazıyormuş!
Avşar, önümüzdeki dönemde televizyona ağırlık vereceğini söyledi ve hiç kimsenin haberi olmadığı bir kitap yazdığını açıkladı.

Bersay İletişim Enstitüsü'nce düzenlenen "Geleceği Tasarlamak" konferanslarının ilk konuşmacısı Hülya Avşar oldu. Avşar kızı, iş yaşamının sırlarını ve özel yaşamının zorluklarını salonu dolduran profesyonellere anlattı.
"Eğlence Dünyasında Yol ve Hedef" başlıklı konuşmasında Hülya Avşar, "27 yıl önce yola çıktığımda bugün geldiğim noktayı hedeflemiştim" dedi. Sinemada çok zor içine sinen proje bulduğunu, 3 yıl önce sahneyi tamamen bıraktığını anlatan Avşar, önümüzdeki dönemde televizyona ağırlık vereceğini söyledi ve hiç kimsenin haberi olmadığı bir kitap yazdığını açıkladı.

HİÇ YALNIZ DEĞİLİM

Hülya Avşar, "Yıldızlar yalnızdır, siz de öyle misiniz?" sorusuna, "Ben o konuyu çok önceden öngördüm ve çözdüm, hiç yalnız değilim" yanıtını verdi. Özel hayatıyla ilgili sorulara da içtenlikle yanıt veren Hülya Avşar, "Ben ilişkilerde fedakârlığa inanmıyorum. Herkes hem kendi gibi ve özgür olsun, hem de ilişki yürüsün istiyorum ancak bugünkü ilişkim de dahil Türk erkekleri bir noktadan sonrasını ne yazık ki kaldıramıyor, anlamıyor" diye konuştu.

ÜNLÜ KONUKLAR DİNLEDİ

Avşar'a "Topluma bir mesajınız var mı?"" sorusu da soruldu. Türk toplumuna en önemli mesajınını 'aile' olduğunu söyleyen Avşar, "Türk aile yapısının hiç bozulmamasını, evlerin dağılmamasını ve sağlıklı çocuklar yetiştirmemizi istiyorum. O nedenle hep aile değerlerini vurgulamak istiyorum" diye konuştu. Hülya Avşar'ın konferasını dinleyenler arasında sanatçı Erol Evgin ve Burhan Öçal ile işadamı-mimar Reşit Soley de vardı. Medyaline

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.