Mevlüt Keskin

Mevlüt Keskin

Sosyal Belediyecilik

Sosyal Belediyecilik

Belediye başkanlarının gözünde sosyal belediyecilikten daima bir adım önde olan ve adeta yapılacak bütün faaliyetlere alt yapı olma özelliği taşıyan fiziksel çalışmaların (kanalizasyon, yollara parke taşı döşenmesi gibi) çalışmaların gerçekleştirilmesi ile birlikte sosyal belediyecilikte Eskil’in önemli bir ivme kazanması muhakkaktır.

İnsanımızın bu tür çalışmalara ne kadar aç olduğu işte halk tarafından büyük memnuniyet oluşturan Asr-ı Saadet Programı ile birlikte kendini bir kez daha somut bir şekilde gösterdi.

Çok istememe rağmen katılmadığım  bu programa 3 Bin hemşerimizin iştirak etmesi memnuniyet vericidir.

Benzer bir programın önümüzdeki Ramazan Ayı içerisinde yapılacak olması, İlçe Kaymakamlığı ve Eskil Belediyesi’nin birlikte hayata geçireceği ve geleneksel hale getirilmesi planlanan Tarım ve Hayvancılık Festivali gibi çalışmalar ilçemiz ve halkımızın adına önemli kazanımlardır.

Evet, Eskil Belediye Başkanı Sayın Niyazi Alçay’ın, “Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmaların artarak devam edecek” demesi önümüzdeki dönemde bu tür çalışmalara hayata geçirecek olması ilçe halkım adına beni ziyadesi ile ümitlendiriyor.

Tebrikler Hasan Gök

Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın Belediye’de ısrarla hayata geçirmek istediği kurumsallık anlayışı yavaş yavaş meyvelerini vermeye başladı.

Geçen yıl belediyeye alınan hepsi okumuş yazmış üniversite mezunu olan gençler ilçemize önemli katkılar sağlıyor.

İşte onlardan birisi olan Hasan Gök kardeşim ile Asrı Saadet Programının organizasyonunda sık sık istişare etme durumumuz oldu.

Programın oluşmasında yoğun emeği olan Hasan kardeşimin sunucusundan, sanatçısına kadar kılı kırk yararcasına en kaliteli isimleri en uygun fiyata Eskil’e getirmek için yoğun çaba göstermesi bir Eskil sevdalısı olarak beni oldukça mutlu etti.

Burada öncelikle Niyazi Başkanı bu şekilde profesyonelce hareket edip her şeyin başkana danışılıp başkanda bittiği anlayışından uzaklaştığı için kendisini tebrik etmek boynumuzun borcu.

İkincisi ise Hasan kardeşim marifet iltifata tabidir sözünden hareketle sen iltifatların en güzeline layık bir şekilde hareket ediyorsun. İnşallah hep böyle devam edersin.

Çok cüzi bir bütçe ile Eskil Belediyesi 3 bin kişinin geleceği böyle hayırlı bir program yapıyorsa başta Niyazi Başkan olmak üzere tüm ekibi bir kez daha kutlamak gerek. Ayrıca bir programın organizasyonunda bu kadar hassas davranılıyorsa dürüstlük adına burada en büyük pay da hiç şüphesiz Başkan Alçay’ındır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Mevlüt Keskin Arşivi