SP'nin Karatay ve Selçuklu adayları belli oldu

SP'nin Karatay ve Selçuklu adayları belli oldu
Saadet Partisi'nin Konya'nın 2 merkezi ilçesinin belediye başkan adayları belli oldu. Karatay Belediye Başkan Adayı Muhammed Cihad Güzel, Saadet Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı ise Mustafa İsen olarak açıklandı.

Saadet Partisi (SP) Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam tarafından adaylık onay belgeleri il binasında kendilerine teslim edilen Güzel ve İsen, seçim çalışmalarına aktif bir şekilde başladı.

Muhammed Cihad Güzel Kimdir?

Güzel, 1990’da doğdu. İlköğreniminin ardından Karatay Enderun Fen Lisesi’nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Karatay Temsilciliği’nde çeşitli görevlerde bulundu. Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları ve Karatay İlçe Teşkilatı’nda başkan yardımcılıkları yaptı. Isıtma, soğutma ve havalandırma alanında kendi firmasını kurdu ve önemli projelere imza attı.

Güzel, İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mustafa İsen Kimdir?

1988’de Selçuklu'da doğdu. İlköğreniminin ardından Enderun Fen Lisesi’ni bitirdi. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü tamamladı. AGD'de üniversite ve bölge başkanlığı görevlerinde bulundu. 2012 – 2018 seneleri arasında yurtiçi ve yurtdışındaki önemli altyapı ve üstyapı projelerinde çalıştı. 2020'den beri kendi firmasında faaliyetlerini sürdürmektedir. İyi derecede İngilizce ve Rusça bilmektedir. İsen, evli ve 2 çocuk babasıdır.

EMRE ÖZGÜL Merhaba Gazetesi

haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.