Süleyman Şah İlkokulu İlçe Protokolünün Elleriyle Renklendi

Süleyman Şah İlkokulu İlçe Protokolünün Elleriyle Renklendi

Selçuk Üniversitesi Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik 4. sınıf öğrencileri tarafından Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği dersi kapsamında yürütülen sosyal sorumluluk çalışması...

Selçuk Üniversitesi Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik 4. sınıf öğrencileri tarafından Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği dersi kapsamında yürütülen sosyal sorumluluk çalışması Akşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Akşehir Süleyman Şah İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Süleyman Şah İlkokulu’nda düzenlenen programa, Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ali Uslu, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut İşcan, Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. Uğur Arslan, veliler ve öğrenciler katıldı.

Selçuk Üniversitesi Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksek Okulu öğrencileri tarafından "Renkli Bahçem" adı altında yapılan çalışma ile öğrencilerin zamanlarının çoğunu geçirdiği okul bahçesi renkli figür ve desenleri ile boyanarak onların hayatlarına renk katılması amacıyla böyle bir etkinliğin yapıldığı ifade edildi.

Selçuk Üniversitesi Akşehir Kadir Yallagöz Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik 4. sınıf öğrencileri Akşehir Belediyesi sponsorluğunda, okul bahçesi ve okul duvarlarına ’renkli bahçem’ etkinliği kapsamında renkli figürler ve desenler çizdi.

Düzenlenen programın sonunda törene katılan protokol tarafından okul duvarlarına renkli boyalarla el baskıları yapılarak yapılan etkinliğe katkı sağlanıldı.

Bu haber toplam 1396 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim