Suskunluk sürüyor

Suskunluk sürüyor
Hakem hataları sonucunda Antalyasporla golsüz berabere kalan Konyasporda moraller iyice bozuldu



Kulüp başkanı ve yöneticiler sessizliklerini sürdürürken, oyunculara Salı gününe kadar izin verildi
Konyaspor izinli. Cumartesi günü, Antalyaspor ile önemli bir maça çıkan ve karşılaşmanın sonunda hakem hataları sonucu çok önemli 2 puan kaybeden yeşil-beyazlı futbolculara teknik adamlar tarafından Salı gününe kadar izin verildi. Lig’de sıkıntılı günler geçiren Konyaspor’da kimsenin ağzını bıçak açmazken, yöneticilerin suskunlukları sürüyor.
Milli maç nedeniyle bu hafta lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen kartallar, Salı günü Antalya Belek’te Akkanat holdinge ait Golf Sirena otelde toplanarak 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda şampiyon adayı Trabzonspor ile oynanacak maçına hazırlıklarına başlayacaklar. Konyaspor’un 1 Nisan Cuma gününe kadar sürecek olan Antalya kampına İzmir’de tedavi gören Mehmet Batdal dışında tüm futbolcular katılacak.  
Takımda moral motivasyonunu artırmak amacıyla yapılacak kampta, hücum organizasyonlarına dayalı taktik çalışmalara ağırlık verilecek. Yeşil-beyazlı takımda, Trabzonspor maçı öncesi Mehmet Batdal, kaleci Orkun ve Salibaliç dışında eksik yok.. Antalyaspor maçında, sarı kart ceza barajında bulunan futbolcuların kart görmemesi ise teknik adamları sevindirdi. Konyaspor’da; Abbas, Kere, Hakan ve Adnan Antalya karşısında 3’er sarı kartla oynadı..
GÖKHAN, LİGDE KALACAĞIZ
Konyaspor’un genç futbolcularından Gökhan Emreciksin, 11 haftadır kazanamamanın verdiği stres ve sıkıntıyı üzerlerinden atamadıklarını belirterek, önlerinde kalan 8 maçlık dönemde Trabzonspor mücadelesiyle başlayarak iyi işlere yaparak ligde kalmak istediklerini söyledi.
Antalyaspor ile oynanan maçta vasat bir görüntü veren ve bu karşılaşmayı değerlendiren Gökhan Emreciksin açıklamasını şöyle sürdürdü.  "Bayağı uzun bir süredir kazanamıyoruz. Bunun verdiği tres ve sıkıntı var. Antalyaspor karşısında geçtiğimiz haftalara oranla daha iyi bir oyun ortaya koyduk. Pozisyona girme sıkıntımız vardı. Bu maçta onu da aştık. Pozisyonlara girdik ama golle sonuçlanacak son vuruşları bir türlü yapamadık. Zaman iyice daralıyor. Trabzonspor ile deplasmanda zorlu bir maç oynayacağız. O maçı kazanıp artık bir çıkış yakalamamız lazım. Antalyaspor karşısındaki oyunumuzu deplasmandaki Trabzonspor maçında ortaya koyarsak galibiyet alabiliriz diye düşünüyorum."
Takımdaki kötü gidişin nedenini de  değerlendiren Gökhan Emreciksin, sözlerini şöyle tamamladı.  "Uzun zamandır kötü oynuyorduk. Ama bu maçta iyi oynadık. Aldığımız 1 puan kalan haftalar için bizim adımıza bir umut ve moral olur. Trabzonspor maçıyla başlayacak seride daha iyi işler yaparız diye düşünüyorum..”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.