Tebrikler Çocuklar! Eskil 75. Yıl Lisesi Kros Takımı İl birincisi oldu

Tebrikler Çocuklar! Eskil 75. Yıl Lisesi Kros Takımı İl birincisi oldu
Aksaray’da yapılan liseler arası kros yarışmasında Eskil 75. Yıl Lisesi büyük bir başarıya imza atarak ferdi olarak ve takım halinde Aksaray İl birincisi oldu.

Daha önce Eskil’de yapılan kros yarışmalarında ilçe birincisi olan Eskil 75. Yıl  Lisesi Kros Takımı başarılarına bir yenisini daha ekledi.   Beden Eğitimi Öğretmeni Mihman Altıntop yönetiminde; Ayhan Sağlam, Mustafa Sağlam, Hanifi Mucuk, Mücahit Dağlı ve Mustafa Maşat’tan oluşan Eskil 75. Yıl Lisesi Kros Takımı önceki gün Aksaray’da yapılan yarışlarda hem takım halinde hem de sporculardan Hanifi Mucuk ferdi klasmanda birici oldu.  

9 Mart tarihinde Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Aksaray’ı temsil edecek olan takımda; hedeflerinin yine birincilik olduğunu ifade eden sporcular, “Bize destek veren başta  Okul Müdürümüze, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mihman Altıntop’a çok teşekkür ederiz, Türkiye Şampiyonasında Aksaray’ı temsil edeceğimiz için sorumluluğumuzun daha da arttığının farkındayız. İddialı bir şekilde hazırlandığımız şampiyona neticesinde yine birinci olarak çıkıp Eskil’in sesini tüm Türkiye’ye duyurmak istiyoruz.” Şeklinde konuştular.

 

Biz de Eskil Gazetesi ve haberfark.net olarak bu başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik eder, kendilerine Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum