"Tek düşüncemiz Konyaspor'un Süper Lig'de kalıcı olması"

"Tek düşüncemiz Konyaspor'un Süper Lig'de kalıcı olması"
Konyaspor, Belek kampını ziyaret eden ve çalışmaları yerinde takip eden Kulüp Başkanı Karapınar, sezonun ilk yarısında beklentilerin gerisinde kaldıklarını belirtirken, yapılacak takviyelerle güçlenecek kadromuzun ikinci devrede başarılı olacağını söyledi

 Konyaspor'un ilk yarı performansını değerlendiren Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Ligin yeni takımıyız. Puan cetvelindeki yerimiz hem bizleri hem de Konya'yı mutlu etmiyor. İkinci yarı hazırlıklarına sıkı bir şekilde başladık ve devam ediyoruz. Yapacağımız transferlerle sezonun ikinci devresine daha kuvvetli ve iyi girip Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, transfer çalışmaları hakkında ise şu bilgileri verdi:

"Ara transfer çalışmalarına Ankaragücü'nden Barbaros Bahadır Barut'u alarak başladık. Polonya Lig ikincisi Wisla Krakow'un kaleci Pawelek ile anlaştık. Kendisi takımımızın Belek kampına katılacak. İngiltere Championship takımlarından Portsmouth'ta forma giyen ve son dünya kupasında da Nijerya Milli Takımı ile mücadele veren John Utaka ile de büyük ölçüde anlaştık ve kendisi muhtemelen Salı veya Çarşamba günü kampımıza dâhil olacak. Bununla birlikte en az 2–3 yabancı oyuncu daha transfer etmeyi düşünüyoruz..."

Gündemdeki yerini koruyan Fatih Tekke transferi ile ilgili de görüşlerini açıklayan Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Fatih Tekke ile görüştük. Kendisi İstanbul dışında bir yerde futbol oynayacaksa bu takımın kesinlikle Konyaspor olacağına dair bize söz verdi. Trabzonspor'da Ziya Doğan ile birlikte çalıştığı çin tercihini bizden yana kullanacağını söyledi. İnşallah Fatih Tekke'yi de kadromuzda görmek isteriz" dedi.
 
Takımımızda giden oyuncuların sayısının çokluğunu "Beklentilerin altında bir performans ortaya koyuldu ve istenilen başarı elde edilemedi" sözleriyle özetleyen Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, "Aramızdan ayrılan arkadaşlardan yeteri kadar verim alamadığımız puan cetvelindeki yerimizden belli oluyor. Bu yüzden kendileri ile yollarımızı ayırdık. Giden arkadaşlarımızın yerine direkt ilk 11'de oynayacak ve ilk 11'i zorlayacak oyuncuları kadromuza dahil etmek istiyoruz. 27 kişiden oluşan geniş bir kadromuz vardı. 10'un üzerinde oyuncu ile ilişiğimizi keserek transfer edeceğimiz futbolcularla kadro sayısını 23'e çekmek düşüncesindeyiz" derken sezonun ikinci devresindeki hedeflerini ise "Tek düşüncemiz Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de kalıcı olması" olarak açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.