Teknik Bilimler’de Kepler Havaya

Teknik Bilimler’de Kepler Havaya
Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2009 - 2010 eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi.

                            

          Okul bahçesinde düzenlenen törene Meslek Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Süleyman Yaldız, öğretim üyeleri, iş adamları, veliler ve öğrenciler katıldı. Mezun öğrencilerin büyük sevinç yaşadığı törende aileleri de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu.

Törende söz alan Prof. Dr. Süleyman Yaldız, “Selçuk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz gerek öğretim elemanı gerekse atölyeleri ve laboratuarları ile Türkiye’deki 563 meslek yüksekokulu arasında özel bir konuma sahiptir. Geçmiş dönemde mezun verdiğimiz öğrencilerimiz bugün ülkemizin çeşitli yerlerinde çok iyi konumlarda hayatların devam ettirmektedirler. Böylesi donanımlı bir okuldan bu yıl mezun olma heyecanını yaşayan öğrencilerimizin de ağabeyleri gibi kendi alanlarında çok iyi işler yapacağından hiç şüphem yok. Ayrıca onları bugünlere getiren burada bizleri ve evlatlarını yalnız bırakmayan değerli ailelerine de sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

                Hayırsever İş Adamlarına Teşekkür Plaketi

  

           Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun atölye, laboratuar ve sınıflarının donanımını üstlenen hayırsever iş adamlarına teşekkür plaketi verildi. Plaketlerini öğrencilerin ellerinden alan iş adamları, desteklerinin devam ettirme sözü de verdi.

    

            Törende öğrenciler adına bir konuşan Bilgisayar Programcılığı bölüm birincisi Nuran “Ben ve arkadaşlarım 2 yıldır aldığımız eğitimi bundan sonraki hayatımızda da en iyi şekilde değerlendireceğimize yürekten inanıyorum. Eğitim hayatım boyunca bizlerden emeklerini esirgemeyen öğretim üyeleri ve ailelerimize çok teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız.” dedi.

 

           Mezuniyet Sevinci

 

           Konuşmaların ardından 16 bölümden mezun olan yaklaşık 800 öğrenci, diplomalarını protokol üyeleri ile öğretim üyelerinden aldı. Keplerini coşkuyla havaya fırlatan öğrenciler, sevinçlerini arkadaşları ve aileleri ile paylaştı. Yakınları ile hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, çalınan hareketli şarkılarla da doyasıya eğlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.