Teşekkürler Aksaray

Teşekkürler Aksaray

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanlığına seçilen Evren Dinçer, yayımladığı mesajda Aksaray halkına teşekkür etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı görevini sürdürdüğü esnada; AK Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı gösterilen Evren Dinçer, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanı olarak seçildi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 31 Mart’ta gerçekleşen mahalli idareler seçimlerini değerlendirdi. Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Ülkemizde her noktasında olduğu gibi şehrimizde demokratik olgunluk içerisinde bir seçimi tamamladık. Seçimlerde bizlere güvenen ve tercihini bizden yana kullanarak oy veren, vermeyen herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Ayrıca seçim sürecinde bizleri biran olsun yalnız bırakmayan AK Parti İl yönetimine, merkez ilçe yönetimine, kadın kolları, gençlik kolları ile partimiz bünyesinde görev alan tüm teşkilat mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimizi yöneteceğiz. Aksaray bizim şehrimiz. Uygulayacağımız projeler ile şehrimizi marka şehir yapacağız” diyerek yerel seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Bu haber toplam 1291 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.