Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor

Trabzonspor Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor

UEFA ayrıca Trabzonspor'un yarın UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu rövanş maçında Athletic Bilbao ile oynayacağı karşılaşmanın da iptal edildiğini açıkladı.

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, UEFA Başkanı ile İcra Komitesi'nin 4 üyesinden oluşan Acil Durum Paneli'nin, Türkiye Futbol Federasyonu'nun men kararını almasının ardından toplandığını ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın belirlenecek gruplara, Süper Lig'de geçen sezonu ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor'un dahil edilmesini kararlaştırdığını ifade edildi.

Ayrıca Trabzonspor'un Athletic Bilbao ile yarın yapacağı Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasının da iptal edildiği vurgulandı.

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun sözlerinin de yer verildiği açıklamada, "Panel, Türkiye Futbol Federasyonu'nun, futbolun korunması amacıyla şikeye karşı sıfır tolerans politikasına uygun olarak aldığı kararı göz önünde bulundurmuştur. Federasyon, bu kararıyla yolsuzlukla mücadelede tam bir sorumluluk üstlendiğini göstermiştir" denildi. milliyet

 

Bu haber toplam 1031 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.