Tuncay Karabulut, CİB Konya Bölge Müdürlüğüne Yeniden Atandı

Tuncay Karabulut, CİB Konya Bölge Müdürlüğüne Yeniden Atandı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevine Tuncay Karabulut yeniden atandı. Karabulut, Konya, Aksaray ve Karaman’ı kapsayan bölgede kamu diplomasisi ve iletişim faaliyetlerini sürdüreceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğünde münhal bulunan Bölge Müdürlüğü görevine Tuncay Karabulut yeniden atandı.

Yeniden görevlendirilmesine ilişkin açıklama yapan Karabulut, İletişim Başkanlığı görevini daha önce de büyük bir onurla yürüttüğünü belirterek, “İletişim Başkanımız Sayın Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın takdirleriyle, daha önce de onurla yürüttüğüm Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü görevine yeniden görevlendirilmiş bulunmaktayım” dedi.

Karabulut açıklamasında, Konya, Aksaray ve Karaman illerini kapsayan bölgede kamu diplomasisi, iletişim stratejileri, kamuoyu bilgilendirme faaliyetleri ve uluslararası tanıtım süreçleri başta olmak üzere kurumun misyonunu en güçlü şekilde temsil etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Yeni döneme ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Karabulut, kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla güçlü bir işbirliği içerisinde çalışacaklarını ifade etti. Karabulut, “Bölgemizin potansiyelini en iyi şekilde yansıtmak, doğru ve hızlı bilgi akışını sağlamak ve basın kuruluşlarımızla olan güçlü işbirliğimizi daha da ileri taşımak için kararlılıkla çalışacağız” diye konuştu.

Açıklamasının sonunda kendisini yeniden bu göreve layık gören Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Burhanettin Duran’a teşekkür eden Karabulut, tüm basın mensuplarıyla el birliği içinde bölge için hayırlı hizmetler üretmeyi temenni ettiğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.