Turnuva Kuraları Çekildi

Turnuva Kuraları Çekildi
Eskil Belediyesi, İlçe genelinde sosyal aktivitelerini artırmak, sporu geniş kitlelere yaymak ve sevdirmek, kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla Eskil’de futbol turnuvası düzenliyor.

Hilmi YOL

Başkan ALÇAY, bu turnuvadaki asıl amaçlarının mahalle ve köyler arasındaki dostluk bağının güçlendirilmesi olduğunu ifade ederek, spor alanında da yapılacak olan bu turnuvanın Eskil’e maddi manevi çok şey kazandıracağına eminim dedi.  

            Eskil Belediyesi Herkes İçin Futbol Turnuvası 29.01.2011 ile 02.03.2011tarihleri arasında yapılacak olup, karşılaşmalar Eskil Semt sahasında düzenlenecektir. Turnuvaya başvuru yapan takımların kuraları dün Eskil Belediyesi meclis salonunda takımların yöneticilerinin katıldığı bir toplantıyla gerçekleştirildi. Turnuvanın ilçemize çok şey katacağını ifade eden takım yöneticileri, maçların dostluk havası içerisinde geçmesi için herkesin sağduyulu davranması gerektiğini ifade ettiler.

Emniyet Güçleri ve Sağlık Ekipleri Turnuvada Hazır Bulunacak.

Turnuva boyunca herhangi bir tatsız olay çıkmaması için emniyet kuvvetleri hazır bulunacaklar. Turnuvada taşkınlık yapan , olay çıkarak kişilerin gözaltına alınarak adli makamlara çıkarılacağı açıklandı. Bu arada herhangi bir üzücü kaza durumuna karşı sağlık ekipleri turnuva boyunca sahada hazır bulunacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum