Tuz Gölü’nden Farklı Tarife

Tuz Gölü’nden Farklı Tarife

Tuz Gölüspor, namağlup yoluna devam ediyor. Yenikentsporu 5-0 yenen Tuz Gölü, 10 puan ikinci sırada bulunuyor.

Haber: Hacı Özkan

Bu sezon beklentileri olunmayan, mütevazı kadrosuyla Eskil ilçesini Aksaray’da temsil eden Tuz Gölüspor, 10 puanla ikinci sırada yeraldı. Yenilgisi olmayan 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Tuz Gölüspor, son hafta 5-0 galip gelerek taraftarını mutlu etti.

Aksaray dağılgan’da oynanan müsabaka saat 13’de başladı. Müthiş bir performans ortaya koyan Eskil takımı, sahadan 5-0 üstün ayrılarak 3 puanın sevincini yaşadı. İlk yarıda fişi çeken Tuz Gölüspor, ilk 45 dakikanın sonucunda 3-0 üstünlükle soyunma odasına gitti. İkinci yarı iki gol daha bulan Tuz Gölü, sahadan 5-0 galip ayrılarak play-off grubu için iddialı olduklarını şimdiden göstermiş oldular.

Tuz Gölüsporun gollerini, Serhat Kesmez (2), Muhammet Ateş, Hacı Özkan ve Adem Gültekin attı.

Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun, maça gelerek başarı diledi.

Önce Tuz Gölüspor maçına gelen Eskil Kaymakamı Yunus Coşkun, başarı dileyip biraz maçı takip ettikten sonra Eskil Belediyespor maçına gitti. Her iki takımı da takip eden Eskilin sevilen Kaymakamı Yunus Coşkun, her iki maçtan da 3 puanın alınmasının mutluluğunu yaşadı.

Başkan Korkmaz, bu galibiyeti Kaymakamımız Sayın Yunus Coşkun’a armağan ediyoruz.

Tuz Gölüspor Başkanı Hanifi Korkmaz yaptığı açıklamada, “Takımımız son derece iyi gidiyor. Geçen hafta 3 puanı son dakikada yediğimiz golle kaçırdık fakat lig uzun bir maraton ve bu gibi durumlar elbet yaşanılacaktır. Oyuncularımın göstermiş olduğu performanslarından ötürü mutluyum ve hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayrıca Eskil kaymakamımız Sayın Yunus Coşkun maçımıza gelerek bizleri yalnız bırakmadı. Alınan galibiyeti Kaymakamımıza armağan ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum