U 17 Takımı Türkiye 2.si oldu

U 17 Takımı Türkiye 2.si oldu
Yeşil-beyazlı gençler Türkiye ikincisi olarak Konya’ya önemli bir başarıyla döndüler. Karşılaşmanın 77. dakikasında Konyasporlu Yunus, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalırken, Giresunspor’a galibiyeti getiren golleri ise Emre, Miraç ve Ali k

Final maçının bitiş düdüğüyle birlikte Giresunspor’un genç futbolcuları büyük sevinç yaşadı, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Giresunspor’un şampiyonluk kupasını Denizli Vali Yardımcısı Abdullah Acar verdi. Konyasporlu gençler ise şampiyonluğu kaçırmanın verdiği hüzün nedeniyle ikinciliği buruk bir sevinçle kutladılar. Öte yandan Şemikler Stadı’nda oynanan maçta Kayserispor, Kasımpaşa’yı 3-2 yenerek Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Ayrıca Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi 2010-2011 sezonu Türkiye finalleri de dün Antalya’da başladı. Finallerde Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Adana Demirspor, Manisaspor takımları A grubunda, Galatasaray, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor ve Konyaspor ise B grubunda mücadele ediyor. Gruplarını birinci olarak bitiren takımlar final maçı, ikinci bitiren takımlar da üçüncülük maçı oynayacaklar. Final maçı 8 Mayıs’ta Emirhan Otel Spor Kompleksi’nde oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.