Üniversite kayıp istemiyor

Üniversite kayıp istemiyor
T2BLde Final grubu ilk maçları tamamlandı

Son maçında Genç Banvitliler’e 101- 90 yenilen Torku Selçuk Üniversitespor Final-Four’un 2. ayağındaki tüm maçları kazanmak istiyor. Banvitliler maçının ardından konuşan Torku Selçuk Üniversitesi yardımcı antrenörü Barış Özcan, karşılaşmayla ilgili olarak, “Rakibimiz bu galibiyetle birlikte üçte üç yapma başarısı gösterdi. Takım olarak basit hatalar yapıyoruz. Bunları çözmemiz gerekiyor. Eskişehir’de oynayacağımız üç maçı da kazanmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Karşılaşmayı 7 sayı- 5 ribaund- 4 asistle tamamlayan Caner Şentürk ise “Oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Bir önceki maçın yorgunluğunu da hissettik. İstediğimiz gibi oynayamadık. Rakibimiz yüzdeli oynayarak öne geçti. İkinci yarıda yeniden oyuna ortak olmaya çalıştık. Ancak hatalarımız nedeniyle bunu başaramadık. Şimdi Eskişehir’e gideceğiz. Oradaki üç maçı da kazanmak istiyoruz” dedi.

2. TUR MAÇLARI ESKİŞEHİR’DE

2011-2012 sezonunda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek iki takımın belirleneceği TB2L final grubu karşılaşmalarının ilk ayağı tamamlandı. 29 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmalar sonrasında Genç Banvitliler ilk sırayı alırken, Hacettepe Üniversitesi de ikinci oldu. İlk devreyi Torku Selçuk Üniversitesi üçüncü ve Kepez Belediyesi de dördüncü olarak tamamladı.

TB2L final grubu ikinci devre karşılaşmalarına Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Salonu ev sahipliği yapacak. 6 Mayıs Cuma günü başlayacak olan heyecan 8 Mayıs Pazar günü sonlanacak ve 2011/2012 sezonunda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek iki takım da belli olacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’nda oynanan ilk maçlar sonucunda alınan sonuçlar ve oluşan puan durumu şu şekilde: Genç Banvitliler: 62-Hacettepe Üniversitesi: 60, Torku Selçuk Üniversitesi: 92 - Kepez Belediyesi: 89 Kepez Belediyesi: 76-Genç Banvitliler: 94, Hacettepe Üniversitesi: 73-Torku Selçuk Üniversitesi: 71, Genç Banvitliler: 101 - Torku Selçuk Üniversitesi: 89, Kepez Belediyesi: 62 Hacettepe Üniversitesi: 66

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.