Üniversite’de Bayramlaşma

Üniversite’de Bayramlaşma

Selçuk Üniversitesi’nin akedemik ve idari personeli rektörlük bahçesinde bugün düzenlenen törenle bayramlaştı.

 

        Bayramlaşma programına Rektör Prof. Dr. Süleyman Okudan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçer Bedük, Prof. Dr. Şefik Bilir, Prof. Dr. Kürşat Turgut, fakültelerin dekanları, Hastaneler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, Selçuklu ve Meram Tıp Fakülteleri Hastanelerinin Başhekimleri, meslek yüksekokulları ve yüksekokulların müdürleri ile 300’e yakın akademik ve idari personel katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Okudan, rektör yardımcıları ile birlikte törene katılan tüm personelin elini teker teker sıkarak bayramlarını kutladı ve iyi dileklerini sundu. Selçuk Üniversitesi’nin gerek bilimsel ve fiziksel altyapısı gerekse oturmuş akademik kadrosu ile Türkiye’nin en gelişmiş eğitim kurumlarından biri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Süleyman Okudan, “Milletimiz için manevi duyguların had safhada hissedildiği bu bayram günleri üniversite camiamız için de hiç şühpe yok ki ayrı bir sevinç ve huzur kaynağıdır. Tüm akademik ve idari personelimiz bir kez daha bir araya gelerek bu mutlu günü tek çatı altında huzurlu bir şekilde kutlamanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile akademisyenlerimiz başta olmak üzere tüm çalışanlarımızın ve ailelerinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

 

Bayramlaşma programı sırasında akamisyenler başta olmak üzere tüm personel bayramlaşarak oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde sohbet etme imkanı buldu.

Bu haber toplam 1209 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim