Uyanmalıyız…

Allah'ın rahmet ve bereketi hepimizin üzerine olsun çok değerli kardeşlerim.

 

Osmanlı yıkılınca Hristiyan misyonerler Kudüs de toplanmışlar ve Türk milletinin geleceği hususunda şöyle bir karar almışlardır.

            Yada diğer bir ifade ile Müslüman Türk gençleri üzerinde öyle bir oyun oynayalım ki zamanı geldiğinde Müslümanlarda şu beş husus bulunsun.

             1.Müslüman kiliseye gitmesin. Evet zamanımızda bakıyoruz Müslümanlar kiliseye gitmiyor, zaten onlarında istediği bu.

             2. Müslüman domuz eti yemesin. Evet bakıyoruz zamanımızda bilerek Müslüman domuz eti yemiyor. Gerçi yediğimiz hazır ürünlerde domuz eti yada yağı karışımı var mı bilmiyoruz.

             3. Müslüman boynuna HAÇ takmayacak. Bakıyoruz Müslümanlar alenen boynuna haç işareti taşıyan kolye ve benzeri materyal takmıyor. Dert değil zaten onlarda taksın istememişler.

            4. Müslümanlar çocuklarına İslami isimler koysunlar. Buda aynen oluyor, Adamın çocuğu oluyor bana geliyor hocam şöyle bir isim koya cam dinde yeri var mı diye. Ama zaten Hristiyan misyonerlerde Müslümanlar çocuklarına İslami isim koysun demişler.

            5. Çok muhterem kardeşlerim bu son maddeye ne olur iyi bakalım. Hristiyan misyonerlerin çok önceden planladıkları, Müslüman gençlerimize kurdukları tuzaklara dikkat edelim.

            Bakar mısınız; Müslüman kiliseye gitmeyecek, Domuz eti yemeyecek, Boynuna haç takmayacak, Çocuklarına İslami isim koyacak Amaaa beşinci madde yaşayışları tamamen HRİSTİYAN ca olacak.

            Acaba başarılı olmuşlar mı yoksa olamamışlar mı kendimizi ne olur bir sorgulayalım

Yada konunun anlaşılması için size şöyle bir soru sorayım. Bizler Müslüman olarak kurban yada ramazan bayramına mı yoksa Hristiyanlara ait olan yılbaşına mı daha iyi hazırlanıyoruz. Bir başka ifade ile dini bayramlarımızda televizyonlarımızda İslami programlar mı var yoksa bu bayramlarımızda bile televizyonlarımıza da dansöz gibi bizimle uzaktan yakından ilgisi olamayan programlar mı var. Durumu bu.

           Kardeşlerim

      Şöyle bir düşünelim; selamımız, kelamımız, oturmamız, kalkmamız yememiz, içmemiz vel hasıl MODA adı altın da tüm yaşamımızı tek dişi kalmış Avrupa medeniyetine benzetmeye çalışıyoruz.

Gözümle gördüm adam çocuğunu berbere götürüyor çocuk babasına; Amerikan tıraşı yaptırırsan diyor

Geçenlerimizi cumada camide görüyor seviniyorum ama üzerindeki tişörtte ya Amerikan yada İngiliz bayrağı yada garip garip yazılar var. Üzülüyoruz

Çok muhterem kardeşlerim

İslam sadece namaz ve abdest yada oruçtan ibaret değildir. Bilhassa genç kardeşlerime dikkat çekiyorum, çok uyanık olmak zorundayız. Düşman nasılda sinsice içimize girip nifak tohumu atıyor.

Her genç; BANA NE AVRUPA’DAN, AMERİKA’DAN BEN OSMANLI TORUNUYUM ARKADAŞ. Benim rabbim ALLAH, kitabım KURAN, dinim İSLAM sonuçta ben Müslümanım. Benim doğumum yaşamam, çalışmam ve ölümüm dahil her şeyim alemlerin rabbi ALLAH içindir demeli.

                  ALLAHA EMANETSİNİZ

Bu yazı toplam 2230 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum