Vuslat Rölyef Atölyesi'nin eserleri beğeni topluyor

Vuslat Rölyef Atölyesi'nin eserleri beğeni topluyor

7-17 Aralık tarihleri arasında Şeb-i Arus etkinlikleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde açılan rölyef sergisi beğeni topluyor.

7-17 Aralık tarihleri arasında  Şeb-i Arus etkinlikleri kapsamında Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'nde Vuslat Rölyef Atöyesi'nce açılan rölyef sergisi beğeni topluyor.

Hülya Ünver Meral, Mine Zenginbaş ve Hatice Erol tarafından oluşturulan Vuslat Atölyesi'nce üretilen eserlere ziyaretçiler tam puan veriyor.

Atölye ve eserler hakkında sitemize açıklamada bulunan Hülya Ünver Meral, "3 yıl önce üç arkadaş Relyöf'ün eğitimini Selçuklu Halk Eğitim Merkezi'nde almaya başladık,  bu alandaki yeteneğimize ailelerimiz ve hocalarımızında teşviki eklenince Vuslat Rölyef Atölyesi'ni kurduk. İlk kişisel sergimizi 50 eserle burada açtık. Gördüğümüz ilgi bizi ziyadesi ile mutlu etti." dedi.

Meral sözlerini şöyle tamamladı. "MKM'ye gelen ziyaretçiler eserlerimize ilgi gösteriyor işte Sayın Kültür ve Turiz Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Sayın Konya Valisi Muammer Erol ve Konya Il Kültür Müdürü Mustafa Çıpan'ın sergimizi ziyaret edip eserlerimizle ilgili olumlu sözleri bizlerin heyecanını daha da artırdı." dedi.

Bu haber toplam 3804 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.