YABANCI DİLE YABANCI KALMAYIN!

YABANCI DİLE YABANCI KALMAYIN!

2002 yılından beri uzman kadrosu ile Konya’da faaliyet gösteren Dil Dünyası 2010-2011 eğitim öğretim sezonunda da oldukça iddialı.

 

Dil Dünyası Yabancı Diller Okulu


ÜDS, KPDS, TOFEL, İlköğretim İngilizce, Almanca ÜDS ve KPDS, Arapça, Rusça ve Fransızca kurslarının yanı sıra Almanya ve Hollanda’ya gidecekler için zorunlu

olan A1 kursu verdiklerini belirten Kurs Müdürü Fatih Uslu, 2010-2011 eğitim öğretim sezonunda uzman kadroları ile iddialı olduklarını belirtti

 

ALMANYA VE HOLLANDAYA GİDECEKLER İÇİN

GEÇME GARANTİLİ A1 SERTİFİKASI

 

DİL DÜNYASI YABANCI DİLLER OKULU MÜDÜRÜ FATİH USLU

A1 kursunda yetkili kurs merkezi olduklarını ifade eden Uslu, “Aile birleşiminde bulunmak isteyenler Alman ve Hollanda Konsolosluğu’nun aile birleşimi vizesi için gerekli gördüğü dil yeterlilik sınavını başarıyla geçmek zorundadır, ayrıca Türkiye'den giden kişi Almanca ve Flemenkçe dilini tam olarak konuşamayacağı için iyi gelirli bir işe girmesi hemen mümkün olmayabilir. Kursumuzdan eğitim alıp başarılı olamayan öğrencilerimize ücretsiz ikinci kez kurs tekrarı hakkı veriyoruz, kurs sonrası da öğrencilerimizi evlerinden servisle alarak Ankara’daki sınav merkezine götürüp yine evlerine kadar bırakıyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

 A1 SINAVLARI ZORLAŞIYOR!

Almanca Öğretmeni Güldanur Karakök “ Alman Konsolosluğunun uyguladığı A1 sınavı Okuma, Yazma, Dinleme ve Konuşma becerilerinden olurken Flemenkçe daha kolay ve iki aşamalı bir sınav olarak uygulanıyor. Fakat Hollanda Hükümeti de sınavları Mart ayından itibaren tıpkı Almanya gibi temel dört beceriden yapmayı amaçlıyor, yani sınavlar daha da zorlaşıyor.  Amacı aile birleşimi sınavlarında başarılı olmak isteyen öğrencilerimizin adresi Dil Dünyası’dır.” Dedi.

 

 

Dil Dünyası:
Beyazıt Mahallesi
Sultan Cem caddesi No : 33 Kat: 2 (Mareşal İlköğretim Okulu Karşısı Garanti Bankası Üzeri)

Telefon

: 0332 - 321 00 56

E-Mail

: [email protected]

Bu haber toplam 1755 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Eğitim