''Yaşlılarımızın her zaman yanındayız''

''Yaşlılarımızın her zaman yanındayız''

Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı ve Kamu Hastaneleri Başkanlığınca 18/24 Mart ‘Yaşlılar Haftası’ sebebiyle ilimizde Huzur evi ve Evde Bakım Hastalarımıza ziyaretler gerçekleştirdi.

Dr. Zahid Kaya''Her insan için farklı mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.''diye konuştu.

Ziyarette yaşlılarımızla görüş alışverişinde bulunarak çiçekler ve çeşitli hediyeler veren ve haftalarını kutlayan Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Zahid Kaya; yaşlılarımızın sadece bu hafta içinde değil, her zaman hatırlanması gerektiğini, her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek yaşlılarımızın bizlerden her türlü beklenti ve isteklerini alarak bu isteklerine cevap vermeye çalıştıklarını dile getirdi.
İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Deniz Ceylan, Evde Sağlık İl koordinatörü Dr. Çiğdem Güzeloğlu ve Evde Sağlık Hizmetleri Ekibi, takiplerinde olan hastaları ziyaret ederek yaşlı ve yatağa bağımlı evde sağlık hastalarını 18/24 Mart ‘Yaşlılar Haftası’ vesilesiyle gülümsettiler.

 

zahid-kaya.jpgvvvvvd.jpg

Bu haber toplam 2459 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.