Yayar 25 yerinden bıçaklanmış

Yayar 25 yerinden bıçaklanmış
Türkiye'de bu skandalı konuşuluyor... 3 çocuk annesi 29 yaşındaki S.Y cinayeti çocuklarına söyleyemedi...
Konya'da eşi 47 yaşındaki Kadir Yayar'ı, sevgilisi 24 yaşındaki K.Y ile birlikte bıçaklayarak öldüren 3 çocuk annesi 29 yaşındaki Sevim Yayar'ın, çocuklarına "Babanız hasta, hastanede yatıyor" dediği ortaya çıktı. S.Y, sevgilisi K.Y ve cesedi taşımada yardımcı olduğu öne sürülen A.B, ifadelerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı..

Karatay İlçesi'nde oturan S.Y, pazartesi günü polis merkezine
gelerek, TIR şoförü eşi Kadir Y.'ın 14 Mayıs Cuma gününden itibaren eve gelmediğini belirterek, bulunmasını istedi. Polisler, bunun üzerine K.Y'ın fotoğrafını istedi. S.Y kendisinde fotoğraf bulunmadığını söylerken eşine ait ehliyeti polise verdi.

Şoför Y'ın bulunması için çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, S.Y'ın ifadesine başvurdu. İfade verdiği sırada S.Y'ın, tedirgin hareketleri ve çelişkili ifadesi ile eşine ait ehliyetin kadında bulunmasından şüphelenen polis, sorguyu genişletti. S.Y, eşi K.Y'ı, 14 Mayıs Cuma günü, 24 yaşındaki sevgilisi K.Y'ın bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.

S.Y, cuma akşamı sevgilisi K.Y'ın eşinin evde olmayacığını düşünerek, bahçe kapısının üstünden atlayıp eve geldiğini söyledi. Bu sırada sevgilisinin, eşiyye karşılaştığını anlatan S.Y, aralarında kavga çıktığını anlattı. S.Y, sevgilisi K. Y'ın eşi K.Y'ı bıçaklayarak öldürdüğünü, kendisinin de cesedi yok etmek için ona yardım ettiğini itiraf etti. Polis, bu ifade ardından K.Y ile cesedi su kanalına götürmesine yardımcı olan arkadaşı 21 yaşındaki A.B'ı pazartesi günü gözaltına aldı.

Polis, dün yaklaşık 10 saat süren çalışmanın ardından K.Y'ın cesedini atık su kanalına atıldığı noktadan 10 kilometre ileride buldu. Otopsi sonucu K.Y'ın 25 yerinden bıçaklandığı saptandı.

Sevim Yayar, sevgilisi Kazım Yıldız ve cesedi taşımada yardımcı olduğu iddia edilen Ahmet Başak, yapılan sorgulam ardından bugün adliyeye sevk edildi. Sevim Yayar'ın, sevgilisiyle birlikte eşini öldürdükten sonra çocuklarına, "Babanız hasta, hastanede yatıyor. En kısa zamanda da sizi babanızın yanınıza götüreceğim" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum