YGS nedediyle bu hafta Muhacir Pazarı kurulmayacak

YGS nedediyle bu hafta Muhacir Pazarı kurulmayacak
Pazar günü(11.04.2010) yapılacak üniversite sınavı(YGS) nedeniyle çevresinde çok sayıda okul bulunan Muhacir Pazarı, bu haftaya mahsus olmak üzere Cumartesi günü hiç kurulmayacak, Pazar günü de saat 13.30’den sonra hizmet verecek.

  Meram Belediyesi Zabıta Müdürü Rahim Kesmez, hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS) nedeniyle Muhacir Pazarı’nın sadece Pazar günü öğleden sonra hizmet vereceğini belirterek, “Cumartesi ve Pazar günleri kurulan Konyamızdaki en önemli pazarlardan biri olan Muhacir Pazarı, bu hafta yalnızca Pazar günü 13.30’dan itibaren kurulacaktır. Bu konuda duyarlılık gösteren pazarcı esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Meram Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bugünden itibaren Muhacir Pazarı’nda gerekli önlemleri alarak Pazar alanına sebze ve meyve aracı girmesini engelledi. Özellikle sınav saatinde gürültü çıkaracak eylem yapılmaması konusunda vatandaşların ve sürücülerin hassasiyet göstermeleri isteniyor.
       YGS’ye girecek bütün öğrencilere başarılar dileyen Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da, “Bu sınav gençlerimizin hayatında çok önemli bir dönüm noktasıdır. Onların motivasyonu açısından gürültüsüz ve rahat bir ortamda sınava girmeleri büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle yaptığımız düzenlemeyle çevresinde çok sayıda okul bulunan Muhacir Pazarı, bu haftaya mahsus olarak yalnızca Pazar günü öğleden sonra hizmet verecektir. Bu vesileyle YGS’ye girecek bütün öğrencilerimize tekrar başarılar diler, güzel bir sınav geçirmelerini temenni ederim ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum