YRP'de aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi! Meral'den teşekkür

YRP'de aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi! Meral'den teşekkür
Mart 2024 Mahalli İdareler seçimleri öncesi siyasi partilerde aday tanıtımları tüm hızıyla devam ediyor. Son dönemde etkili bir rüzgar yakalayan Yeniden Refah Partisi Ankara'da aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

Yeniden Refah Partisi'nin aday tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan; İstanbul, Ankara ve İzmir adayları başta olmak üzere partinin belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Programda, Aksaray belediye başkan adayları da tanıtıldı.

Eskil Yeniden Refah Partisi adayı Şerafettin Meral, bugün Ankara'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına katıldı. Yoğun bir ilginin olduğu toplantıda, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Eskil'de başarılı işlere imza atmış olan Yeniden Refah Partisi Adayı Şerafettin Meral'i Eskil halkına emanet ettiğini kaydetti.

Şerafettin Meral, bugün Ankara'da oldukça coşkulu bir kitlenin yer aldığına dikkat çekerek, "Ankara'da salondaki coşku, sanki Eskil'de sahada şahsımıza ve partimize gösterilen coşkunun bir yansımasıydı. Buradan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan'a, parti yöneticilerimize ve Eskilli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Seçimden zaferle çıkacağımızdan hiç şüphem yok." dedi.

2-003.jpg5.jpg3-001.jpg

 haberfark.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum