Dr. Ayhan Öcal: Konya dünyanın enerji trafosudur

Dr. Ayhan Öcal: Konya dünyanın enerji trafosudur

Konya’nın dünyanın üç önemli enerji merkezinden birisi olduğunu dile getiren Dr. Ayhan Öcal, “Konya dünyanın enerji trafosudur. Konya’nın yan ısıra Kabe, Kudüs ve Bursa da önemli enerji merkezidir” dedi

Angels Akademi Bioenerji ve Kişisel Gelişim Kurucusu, Uzmanı ve Eğitmeni Dr. Ayhan Öcal, Konya’nın dünyanın en önemli enerji merkezlerinden biri olduğunu söyledi. “Bunun çok fazla açıklaması vardır. Evrende bir enerji vardır. İyi olan ve iyi olmayan enerji vardır” diyen Dr. Öcal, şunları söyledi: “Biz buna Ley noktası da deriz. Ley hatları iyi de iyi olmayan da olur. İyi olana beyaz akım, iyi olmayana kara akım denir. Bu hatlar üzerinde yaşayan ya da bu noktaların bizzat üzerinde yaşayan insanların hayatları bu enerjiden etkilenir. Olumlu ya da olumsuz etkilenir."

ANADOLU TOPRAKLARININ ENERJİSİ VAR

Konya'nın çok özel bir şehir olduğunu dile getiren Dr. Öcal, “Anadolu toprakları çok özel topraklardır. Anadolu topraklarının çok özel enerjisi var. Konya’yı anlamak için bunu çok iyi bilmek gerekiyor. Türklerin çok uzaklardan Anadolu’ya göç edip buraya yerleşim ve yıllardan beri buradan kalışlarının ve burada kalacak olmalarının Allah katında da bir anlamı vardır. Hiçbir zaman bir ırkçı bakış açısıyla dünyaya ve insanlığa bakmayan biri olarak net olarak şunun altını çiziyorum. Allah Türk milletini özel yaratmıştır, görevli bir millettir. Allah’ın planının en tepesinde yer alan bir millettir. Bu ırkçı söylem değildir. Mademki; Anadolu toprakları bu dünyada en değerli topraklardır, bu topraklarda görünen ve görünmeyenler vardır. Görünmeyenler görünenlerden daha çok önemlidir ve çok daha fazladır. Görünmeyen dediklerimiz adım başı bazen türbedir, bazen de hiç türbe yoktur. Bazen de üstüne yol yapılmıştır, üzerinden insanlar geçer. Yatır deriz. Dikkat edin bazı yerlerden geçerken bazı yerlerde çokça kaza olur. Veya bilinçsizce o yerlerde yatır dediğimiz insanların yaşantısında buna şahit oluruz” dedi.

9-1.jpg

KONYA ENERJİDEN OLUMLU ETKİNLENMİŞTİR

Ankara’nın Konya'dan sonra önemli bir enerji merkezi olduğunu kaydeden Öcal, “Ankara bu L hatlarının çok önemli bir noktasıdır. Ankara-Hattuşaş Hattı deriz. Ankara-Çorum üzerinden geçen ve devam eden bir hattır. Konya her zaman benim bir önceliğimdir. Bir Konyalı olarak söylemiyorum enerji hatlarını bilen birisi olarak bunu söylüyorum. Uzun yıllar ayrı kalıp şimdi yeniden Konyama döndüm. Konya çok önemlidir. Konya’da dikkat edilirse dayanışma duygusu çok gelişmiştir. Konyalılar yabancılara her zaman yardımseverdir ve bütün kapılar açılır. Misafir edilir, yedirilir içilir. Konya’da yaşayan insanların bu enerjiden birçok olumlu yönleri vardır. Olumsuz yönleri başka zaman konuşuruz. Bunları mutlaka konuşmamız gerekiyor.”

9-3.jpegKABE VE KUDÜS’ÜN ENERJİSİ ÇOK ÖNEMLİ

Kabe'nin ve Kudüs’ün de çok özel bir enerjisi olduğunu ifade eden Dr. Öcal, şunları söyledi: “Kabe enerjisi, Kudüs enerjisi ikisinin de enerjisi bütün dünya için çok önemlidir. İnsanlık için çok önemlidir. Allah’ın verdiği enerjidir. Kabe ve Kudüs toprakları Allah’ın en sevdiği kulum dediği Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’in mekanı ve onun enerjisi, Mescid-i Aksa’dan akan enerji bazı noktalarda kesişme yapar. O enerji özellikle birikir. Türkiye, dünyada başka bir ülkeye benzemez. Bu topraklar bu yüzden çok fazla işgal edilmek istenir. Bu yüzden bu topraklar kanla yoğrulmuştur. Bu topraklarda şehitlerimizin kanı vardır. Bu topraklar kutsaldır. Konya, Kabe ve Kudüs’ün enerjilerinin kesiştiği kilit bir öneme sahiptir. Bu enerji Konya üzerinden Anadolu’ya yayılır. Konya’da bu kadar Allah dostu vardır. Mevlana’nın arkasından Şems-i Tebrizi’nin 800 yıl önce kalkıp da Afganistan’dan yollara çıkıp buraya gelmesinin sebebi de budur. Cenab-ı Allah’ın bilinçli olarak bu topraklara verdiği önemi anlatır. Bu millete verdiği görevi anlatır. En önemli delillerden birisidir. Mevlâna neden başka bir ülkeye gitmemiştir. Afganistan’dan Konya’ya gelinceye kadar çok güzel ülkeler vardır. Neden onlardan birinde kalmamıştır. Neden Irak’ta kalmamıştır. Neden başka bir yerde konaklamamıştır.”

9-4.jpeg

KONYA VE BURSA ÖNEMLİ ENERJİ MERKEZİ

“Konya dünyanın deposu ve enerji trafosu gibidir. Dünyanın enerji merkezidir” diyen Dr. Öcal, şunları kaydetti: “Konya’dan sonra bazı noktalar önemli noktalar vardır. Bursa da önemli bir enerji noktasıdır. Bursa’ya da dikkat edin. Bursa'da gibi çok sayıda Allah dostu Bursa’da yatar. Görünmezler ama görev başındadırlar. Görevlerini yapmaya devam ederler. Bazıları onlara ölü der, biz onlara ölü demeyiz. Onlardan akıl alırız. Bursa çok önemli bir şehirdir. Ulu Camii bunlardan biridir. Her sabah namazında bütün peygamberler bütün Allah dostları Ulu Cami’de namaz kılar. Bunu bilerek söylüyorum. Oraya gidip sabah namazı kıldığınızda Allah dostlarıyla yan yana namaz kılarsınız. O mekanın enerjisi bu yüzden çok değerlidir. Bursa Ulu Cami’den çıkmak istemezsiniz. İnsan oradayken keşke bir sütuna yaslansam da burada kalsam der. Orada uyuyan insanlar görürsünüz. İnsanlar içeriden çıkmak istemez. Ulu Camii’nin özel bir enerjisi vardır. Osmanlı Devleti’nin kurucuları Osman Gazi, Orhan Gazi ve onların manevi yardımcıları Emir Sultan, Üftade Hazretleri çok değer verdiğimiz faziletleriyle bildiğimiz Somuncu Baba Bursa’dadır. Konya’dan sonra Bursa da önemli bir noktadır.”

9-2.jpeg

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL’UN ÜZERİNDE

İstanbul’un tüm dünyada çok özel bir konuma sahip olan bir şehir olduğunu kaydeden Dr. Öcal, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “İstanbul ise başka bir enerji noktasıdır. Dünyanın merkezidir. Osmanlı’nın başkentidir. Ondan önce Bizans’ın ve Roma’nın başkentiydi. Bugüne kadar böyleydi. Gelecekte de böyle olacak. Bundan dolayı da çok dikkatli olmamız ve dikkatle ve özenle sahip çıkmamız gereken bir şehirdir İstanbul. Şu an yine işgal planları vardır. Dünyada negatif bir cephe vardır. Negatif cephenin ele geçirmek istediği bir şehirdir İstanbul. İşgal tehlikesi çok büyüktür. Herkesin uyanık olması gerekir. Orada yaşamanın sorumlulukları var. Bastıkları toprağa aldıkları nefese dikkat etmeleri gerekir. Orada yaşarken, dalgalanan bayrağa çok iyi bakmalıdırlar. Sorumluluk içerisinde yaşamalıdır. İstanbul’da yaşamak hem çok güzeldir hem de sorumluluk ister bu yüzden. Tabii ki devleti yönetenler açısında da sorumluluklar çok büyüktür. Yerel yöneticiler açısında da sorumluluklar çok büyüktür.”

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.