1,5 Milyon liralık eroin ele geçirildi

1,5 Milyon liralık eroin ele geçirildi
Aksaray Kom Şube ekipleri tarafından durdurulan Belçika plakalı otomobilin LPG tankı içinde yaklaşık 1.5 milyon TL değerinde olduğu belirtilen 10 kilo kristal eroin ele geçirildi.

 Eroin'i Irak'tan Belçika'ya götürmek isteyen Irak uyruklu 2 kişide gözaltına alındı.
     Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları istihbarat çalışması sonucu Irak'tan, Belçika'ya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Tedbirlerini alan ekipler operasyon için harekete geçti. Ekipler saat 04.00 sıralarında Aksaray-Adana karayolu kent merkezi girişinde önlem aldı. Polisin durdurduğu Belçika plakalı otomobilde yapılan aramada bagajdaki LPG tankı içinde 10 kilo kristal eroin ile otomobil içinde de 2 kilo esrar ele geçirildi. Olayla ilgili Irak uyruklu Mohamed Husesin Mohamed(59) ve Silvan Rashid (54) gözaltına alındı.

Aksaray il Emniyet Müdürü Halis Böğürücü konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada  “ Narkotik polislerinin bile ömründe bir kaç kez yakalayabileceği bir eroin maddesi bu,  yüzde yüz saf ve diğer eroinlerin üç katı daha pahalı. Ben göreve geldiğim ilk günden Aksaraylılara söylemiştim, bizi izlemeye devam diye. Bakın çalışmaların nasıl yapıldığın görüyorsunuz,  kristal eroin, saflık derecesi yüksek ve 10 kilo, kristal eroinini piyasa değeri yaklaşık 1.5 milyon TL” Olayla ilgili soruşturma’nın derinleştirilerek sürdürüldüğü belirtildi. posta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.