Afganlı Baba-Oğul Cinayetinde 1 Kişi Gözaltına Alındı

Afganlı Baba-Oğul Cinayetinde 1 Kişi Gözaltına Alındı
Aksaray'da, Afganlı İmamali Seyran ile oğlu Abdulmüttalip Seyran'ın evlerinde öldürülmesinin ardından soruşturma başlatan polis, yine Afganlı A.C.'yi(35) gözaltına aldı.

Aksaray'da, Afganlı İmamali Seyran ile oğlu Abdülmüttalip Seyran'ın evlerinde öldürülmesinin ardından soruşturma başlatan polis, yine Afganlı A.C.'yi(35) gözaltına aldı.

Taşpazar Mahallesi Bediüzzaman Caddesi'ndeki bir apartmanın 3'üncü katında oturan başlarına poşet geçirilip boğularak ve bıçaklanarak öldürülen baba- oğlun geçen cuma akşamı cinayete kurban gittiğini saptayan polis, çevredeki iş yeri ve apartmanların güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme altında aldı.

Yapılan incelemelerde Afganlı baba ve oğulun bulunduğu apartmana bir çiftlikte çalışan yine Afganistan uyruklu 35 yaşındaki A.C.'nin girdiği saptandı. Bunun üzerine polis bugün sabah saatlerinde A.C.'yi çalıştığı çiftlikte gözaltına aldı. Ardından yaklaşık 30 polis, çiftlikdeki samanların içinde, ahırda ve çevrede suç aleti bıçağı aradı. Yapılan aramalarda herhangi bir bulguya rastlanmadı. Bunun üzerine olay yerinde elde edilen delillerle karşılaştırılmak üzere A.C.'nin DNA testinin yapılmasına karar verildi. Polis yetkilileri, DNA testinin sonucuna göre araştırmanın seyrine yön vereceklerini belirtti



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.