Aile Dostu, 5 yılı geride bırakıyor

Aile Dostu, 5 yılı geride bırakıyor

İttifak Holding’in perakende sektöründeki ulusal markası Adese’nin müşterilerine özel yayınladığı Aile Dostu dergisi, 5’inci yılını geride bırakıyor. Her ay 10 bini aşkın Adese müşterisinin satın alarak okuduğu Aile Dostu dergisi, 5̵

İlk sayısı 2005 yılında yayınlanan ve tüm Adese ve Adesem mağazalarında satılan dergi, her sayısında okur kitlesini artırarak önemli bir okur kitlesine ulaşmayı başardı. Beş yıl boyunca yayın hayatına kesintisiz devam eden Aile Dostu dergisi, 61’inci sayısında özel konu başlıklarıyla, 15 Kasım’dan itibaren okurlarıyla buluştu.
AİLE DOSTU, TÜM AİLEYE HİTAP EDİYOR
Her ayın 15’inde Adese ve Adesem kasalarında yerini alan Aile Dostu dergisinde, ilgi çekici yazılar, yemek tarifleri, röportajlar, gezi yazıları, kitap, albüm ve film tanıtımları, Adese ve İttifak Holding’e dair kurumsal haberler bulunuyor. Alışveriş bilincini yerleştiren, yaşam kalitesinin yükselmesine katkıda bulunan yazıları ile beğeni toplayan dergi, söyleşi sayfalarında mesleğinde üst noktalara gelmiş toplum tarafından beğenilen isimlerin röportajlarına yer veriyor.
Kültürel hayatı destekleyen sayfaları ile içeriğini zenginleştiren Aile Dostu dergisinin, bir ailenin tüm bireyleri tarafından keyifle okunabildiğine dikkat çeken Adese Genel Müdürü Mustafa Özeskiciler, “Adese’nin gelişimini sadece ekonomik olarak değil aynı zamanda kültürel olarak desteklemek, çok yönlü marka kimliğini geliştirmek ve müşterileriyle iletişimini daha renkli olarak sürdürebilmek amacıyla yayın hayatına başlayan Aile Dostu, bir market dergisi olmanın ötesine geçmeyi başarmış, düzenli olarak takip edilen gelişmiş bir süreli yayın organı durumuna gelmiştir” dedi.
Tüm Adese ve Adesem mağazalarından ulaşılabilen Aile Dostu dergisi, Konya’nın yanı sıra; İstanbul, Ankara, İzmit, Mersin, Karaman, Sakarya ve Aksaray’da da satışa sunuluyor.

Bu haber toplam 1439 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür ve Sanat