AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy oda başkanlarıyla bir araya geldi

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy oda başkanlarıyla bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, İlimizde faaliyet gösteren Oda Başkanları ve Sendika Temsilcileri ile kahvaltılı Seçim Süreci istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi...

Altınsoy, Oda Başkanları ve Sendika Temsilcilerine yapmış olduğu konuşmasında, “Teşkilatlarımızın her türlü çalışmalarında sendikalardan faydalanacakları birçok şeyin olduğunu ve bunun için bir arada olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bugüne kadar girdiğimiz bütün seçimlerde büyük desteğinizi gördük. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ömrümüzün sonuna kadar Cenab-ı Hakkın bize yüklediği kulluk göreviyle birlikte, toplumu doğru yönlere sizlerle yönlendirmeyi ve bu konudaki önerilerinizi dinlemek istiyoruz. Ayrıca bugüne kadar yaptığımız toplantıların tutanaklarını da sizlerin sorunlarına çözüm olmak adına Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a iletiyoruz. İlgili platformlarda dile getiriyoruz. Önümüzde bugüne kadar çok önemli dediğimiz seçimlerden daha önemli bir seçim var. Makamlar mevkiler gelip geçici bizlerin bir tek amacı var Allah’ın rızasını kazanmak, hoş bir sada bırakmak. 24 Haziran Seçimlerinde dua ve desteklerinize talibiz. Programa katılımlarınızdan dolayı oda başkanlarıma ve sendika temsilcilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

İstişare toplantısına, Madeni Sanatkarlar ve Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Murat Tekin, Halk Otobüsçüler ve Umum Servisçiler Esnaf Odası Başkanı Veysel Öztürk, Memur Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, Büro Memur-Sen Başkanı Şaban Bülbül, Sağlık-Sen Başkanı Rıfat Kaya, Şoförler Odası Başkanı Ayhan Tüzün, Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Kuddusi Yeşildal, Genç Memur Sen Başkanı Niyazi Maraşlıoğlu, Hak-İş Hizmet-İş Başkanı Nedim Köse, Bem Bir-Sen Başkanı Seyfullah Baysal, Kültür Memur-Sen Başkanı Mahmut Yılmaz, Toç Bir-Sen Başkanı Ertuğrul Tekcan ve çok sayıda sendika temsilcisi katılım sağladı..

Bu haber toplam 4738 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.