AK Parti Aksaray'da temayül yoklaması gerçekleşti

AK Parti Aksaray'da temayül yoklaması gerçekleşti

AK Parti´de 27.dönem seçimleri öncesi Milletvekili adaylarının belirlenmesinde önemli bir kriter olan temayül yoklaması tüm illerde olduğu gibi Aksaray´dada yapıldı.

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda saat 10.00´da başlayan temayül yoklamasına yoğun katılım yaşanırken, kalabalıktan izdiham yaşandı.

Temayül yoklamasına Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Halime Polat ve teşkilat mensupları katıldı.

Temayül yoklamasında 75 aday adayı için sandık başına gidildi.Temayül yoklamasında 75 adayın yanısıra üyeliği devam eden genel merkez parti kurucular kurulu üyeleri, il başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, il gençlik ve kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, il demokrasi hakem kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri, parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan eski il başkanları, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, parti il, ilçe ve belde belediye başkanları, il, ilçe ve belde belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, belde gençlik ve kadın kolları başkanları, köy ve mahalle başkanları, parti üyesi, 22, 23, 24, 25 ve 26. dönem aday adayı olmayan milletvekillerinin teşkilat temayül yoklamasında oy kullandı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy yaptığı açıklamada, Erken seçim kararının ardından yoğun bir seçim sürecine girdiklerini söyledi.

Altınsoy "Seçim startı yaklaşık iki hafta önce başladı. Temayül yoklamalarımızı gerçekleştireceğiz. Bu yoklama, inşaallah bütün milletvekili aday adaylarımız için hayırlı olur." dedi.

4 Milletvekili adayın belirlenmesi için Oy kullanma işlemi saat 16.00'da sona erdi.

Oy kullanılan sandıklar mühürlenerek AK Parti Genel Merkezi´ne gönderildi.

Bu haber toplam 4533 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.