AK Parti il danışma meclis toplantısı yapıldı

AK Parti il danışma meclis toplantısı yapıldı

AK Parti Aksaray il teşkilatı tarafından düzenlenen il danışma meclis toplantısı, Parti teşkilatının her kademesinden yoğun ilgi gördü. Meclis toplantısında partililer birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kültür park içerisinde yer alan Gala Deluxsalonda gerçekleşen il danışma, istişare ve değerlendirme toplantısına Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu,ve Mustafa Serdengeçti, Milletvekili adayı Muhammed Aktaş, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, önceki dönem Milletvekili ve Bakanı Ali Rıza Alaboyun,önceki dönem Milletvekili Nevzat Palta, İl Genel Meclis Başkanı Muammer Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat, Gençlik Kolları Başkanımız Muhammed Emin Kılıçve teşkilat mensupları katıldı.

Toplantıya ev sahipliği yapan AK Partiİl Başkanı Hüseyin Altınsoy, selamla konuşması yaparak partilileri selamladı.  İl Başkanı Hüseyin Altınsoy“Herkesin Ramazan ayının tebrike diyorum. Bizim yüreğimizin orta yerinde kanayan Filistin için dua istiyoruz. Ülkemiz gönül coğrafyasında yaşayan her zulme karşı çıkıyor, zalimlere sesini yükseltip hesap soruyor. Bütün bunlar güçlü kararlı her bakımdan istikrarlı bir ülke olduğumuz için gerçekleşiyor. Tüm bunlar cesaret sahibi, milletin adamıSayın Recep Tayyip Edoğan’ın dik duruşu milet sevdası, hak aşkıyla oluyor. Güçlü bir ülke ancak güçlü bir liderle mümkündür. Recep Tayyip Erdoğan güçlü bir lider olmakla birlikte mazlumların umudu, zalimlerin korkulu rüyasıdır. İşte bu nedenle 24 Haziran seçimleri bugüne kadarki seçimlerden daha önemli hale gelmiştir. Biz liderimizi 24 Haziranda başkan yapacağız. Ve Kazanan tümTürkiye ve mazlumlar olacaktır.

Şimdi AK Parti’nin karşısında birbirine benzemeyenler yan yana gelmişler, Tayyip Erdoğan’ıBaşkan yaptırmayacaklarını ve meclis çoğunluğunu elinden alacaklarını söylüyorlar.  AK Parti milletin yanında olduğu için, bu teşkilat milletin kalbinde yer alacaktır. Onlar öyle söylerken bizde tam aksine ‘Liderimizi Başkan yapacağızve başaramayacaksınız’ diyoruz.

Milletin adamını başkan yapacağız. Gücün sahibi ve kararın sahibi bu aziz millettir. Bu güne kadar milletin ne halde olduğuyla ilgilenmiş, Milletin sofrasına oturmamış, gözlerine bakmamış, derdini paylaşmamış, yavrusunun başını okşamamış bir kitle ile karşı karşıyayız. Biz teşkilat olarak 24 Hazirana kadar çalışmaya hazırız. Gerekirse kapı kapı gezerek anlatacağız, destek ve dua alacağız” diyerek 27 Mayıs darbe ile ilgili Adnan Menderese ve arkadaşlarını rahmetle andığını ifade etti.

Ardından bir önceki dönem Milletvekili Nevzat Palta, selamlama konuşması gerçekleştirdi. Böyle bir teşkilat ile bu organizasyonda olmaktan mutluluk duyduğunu açıklayarak “Hesap şahsi ve küçük hesap yapma zamanı değil, büyük düşüp büyük kazanmak gerekir. Birlik ve beraberliğimizi daim edeceğiz. 24 Haziran seçimleri hem Aksaray ve ülkemiz için hayırlıara başarıya ve bereberliğe vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bir önceki dönem bakanlarından Ali Rıza Alaboyun, 24 Haziran’ın farklı ve aşamalı bir seçim olduğunu söyledi şöyle devam etti; “Cumhurbaşkanımız inşallah ilk turda seçilecek. Ancak biz Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek için en az 350’den fazla vekili meclise göndermemiz lazım. Bazıları 3-1 filan diyor. Hayır 4-0. Bizim hedefimiz büyük. Vatanın millettin birliği ve dirliği şuuru ile hareket edelim. Meseleye şahsi değil, ülke meselesi olarak bakmak lazım” ifadelerini kullandı. 

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise “Ramazan huzuru ve bereketiyle geliyor. Biz 4 yıl boyunca birçok mahallede yaptığımız iftarlarda, o mahallede hatta aynı apartmanda yaşanan insanların aynı iftar sofrasında buluştuğunu, tanıştığını gördük. Seçileli 4 yıl oldu ve 4 yıl boyunca bu seçimle herhalde 7. seçimi görüyoruz. Sürekli sahaların içindeyiz. Teşkilatımız zaten hep sahada çalışıyor.

Cumhurbaşkanımız şuna bakıyor. Aksaray her zaman ilk 5’in içinde. Hep bir istikrar ve güvenirlilik var. O yüzden milletvekillerimizle yola devam ediyoruz. Aday sayımız 4 olduğunu için Muhammed kardeşimizde dahil oldu.

Şunu belirtmek istiyorum. Biz su projesinde büyük bir ivme yakaladık. Proje hazırlama döneminde bakanımız olan Ali Rıza AlabaoyunBey ve Cenap Aşçı Bey, Grup başkanvekilimiz ve milletvekillerimizin de katkılarıyla kaynak aktarılarak başlattığımız su projesi şuanda hayata geçti. Geçenlerde Bakanımız Veysel Eroğlu Aksaray’a geldi ve bu senenin sonunda temiz suya kavuşacağımızın müjdesini verdi.

Diğer yandan sanayi projesi. Milletvekillerimizin büyük katkıları oldu. Amacımız sanayi esnafımıza güzel bir proje kazandırmaktı. Temeli de atılıyor. Bütün bunlar güçlü ekonomi ve birlik olmaktan dolayı gerçekleşiyor. 24 Haziran seçimlerinde yine rekorların içinde olacağımızı düşünüyorum. 24 Haziranda güçlü bir meclis oluşabilmesi için Muhammed kardeşimle beraber 4 milletvekilimizi de meclise göndermeye gayret edeceğiz” Dedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Muhammed Aktaş, il danışma meclisine katılanlara teşekkür ederek “Siyasete AK Partide başladım. Sandık temsilciliği, mahalle başkanlığı, ilçe yönetimi, gençlik kolları başkanlığı dahil partimizin bir çok kademesinde görev aldım. Bugün sizin desteğiniz ile Milletvekili adayı olarak birlikteyiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Aydınlığa açık ve karanlığa kapalı partimize ve liderimize inandık. Birçok kez ülkemizin önüne kesilmeye çalışıldı, gezi olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi ile ancak insanımız bunlara izin vermedi. Bizde şimdi Vakit Türkiye Vakti, Vakit Aksaray Vakti, Vakit Gençlik Vakti diyoruz. Çünkü ülkemiz 16 yılda dünyada güçlü ülkeler arasına girdi. Ekonomimiz 3 kat büyüdü. Yolumuz hak, davamız ak. Bende size ve Aksaray’a inandım bu yola çıktım. Hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mustafa Serdengeçti, “Önümüzde önemli bir seçim var. Ümmetin umudu haline gelmiş Recep Tayyip Erdoğan olmazsa, ülkemizin eski Türkiye’ye döner diye düşünüyorum. Daha öncede Müslüman ülkelere yaptığımız gezilerde oradaki ümmetin umudu, AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğandı. Türkiye’de ki son 16 yıldaki başarı,  Çünkü ABD’ye ve AB meydan okuyacak kadar cesaretlenmesi onlara umud oldu. Eğer biz kaybedersek, tüm onlarda kaybeder. Ümmet-i Muhammed kaybeder.  Biz dua edelim.

Siyasette insan yetişmesi zor. Zaman alıyor. Örneğin Ali Rıza Bey, Cenap Bey bakan oldu. Biz gurur duyduk. İlknur Hanım kendi imkânlarıyla Grup başkanvekili oldu. Herkes orada olmak isterken Aksaraylı Vekilinin bu makamda olması bizi mutlu etmiştir. Cumhurbaşkanımızın A takımı içerisine girebilmiş. Bundan gurur duymalıyız. İlknur İnceöz Aksaray’ın bir gururu. Bunu anlatmalıyız.

Cengiz Aydoğdu abimizde, Türkiye’nin yeniden şekillenmesi için görev almış değerli bir devlet adamı. Ben 50 yıl boyunca Aksaray’a ve Aksaraylıya hizmet ettim. Sonuna kadar da edeceğim. Muhammed kardeşimin de Aksaray’a uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Daha yolun başında. Ben AK Parti kadrosunda hizmet etmek için 12 yıl bekledim. Şimdi aday aday arkadaşlar hemen o kapıdan girmek istiyorlar. Ancak siyasette uzun soluk ister. Biz sahada olalım. Gayret edelim. Çalışalım. Emek sarf edelim” diye konuştu.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Türkiye Cumhuriyeti devleti, bizim hürriyetin sembolüdür. Biz iftar ediyorsak bu hürriyetimizdir. Özgürlüğü olmayanın hiç bir şeyi olmaz. Devletimiz bizim her şeyimiz, ümmetinher şeyi.

Türkiye Cumhuriyeti, dünyanın İslam alemine açılan penceresidir. Müslüman cephesinin sembolü ülkemiz, sembolün üzerinde ki ise Sayın Cumhurbaşkanımızın Silueti.  Bugün liderimiz, devletimizin başkanı, ordularımızın başkomutanı, partimizin genel başkanı. Bütün bu sıfatlar kolay alınmadı. Ülkemiz niye önemli. Çünkü dünyada istiklalini kaybetmemiş, tarihinde hiçbir zaman esir olmamış, bayrağı hiçbir zaman müzeye kaldırılmamış tek devlet, tek Müslüman devlet Türkiye Cumhuriyetidir. Şimdi İslam ülkeleri sindirilmeye çalışılıyor, ülkemiz de içinde. Türkiye’de Ak Parti demokrasisi tüm dünyaya örnek teşkil ediyordu. Bize tuzak kurdular. Gezi olayı, 15 Temmuza birde bu açıdan bakın. 24 Haziran, bu kutlu davanın millet tarafından hayata geçirilmesi tarihidir.  Yani 24 Haziran seçiminde AK Partinin zaferi, devletin yeniden demokratik nizam, tanzimi demektir. Bunu biz yapacağız inşallah. Millete verdiğimiz sözü tutacağız. Daha sonra yeni bir anayasa gelecek. Milletin anayasası olacak. Mühür vurup atacağız zarf, milletimizin, İslam aleminin istikamet alması demektir.  Aksaray tavrını daha önce koydu. Bu seçimde de koyacaktır inşallah. Yapılan anketlerde bunu doğruluyor. Rahatlıkla 4-0 yapacağız anketlerde” diyerek anket yapıldığını ifade etti.

Milletvekili İlknur İnceöz, her seçimde olduğu gibi bu seçimde de teşkilata, hanımlara, gençlere büyük görev düştüğünü söyledi. Milletvekili İlknur İnceöz “24 Haziran seçimleri, Türkiye’nin tam bağımsızlık mücadelesi ve seçimi olacaktır. Ak Parti olarak biz 12 seçim gördük. 16 Nisan sistem değişikliğine niye ihtiyaç duyduğumuz bizim tarihimize baktığımızda görürüz. Çünkü milletin iradesine önüne geçildi darbelerle. Türkiyenin yönetimin yönetilmez duruma düşmesi içindi. 15 Temmuz da bunlardan biri. Karanlık senaryo uygulanmaya çalışıldı. Milletimiz sayesinde durduruldu.

Onun için diyoruz ki, 4-0 olması parlamentonun güçlü olması, Cumhurbaşkanımızı da güçlü kılacaktır. Dünya 5’den büyük derken, mazlumların gür sesi olurken parlamentodaki sayı Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirecektir. Güçlü Hükümet, güçlü parlamento, güçlü Türkiye söylemiyle beraber Şimdi Türkiye’nin Dünyaya seslendiği gibi “Vakit Türkiye Vaktidir. Vakit Aksaray Vaktidir” diyoruz. 24 Haziranda dönüşümü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Hepinize kolaylıklar diliyoruz. 

Bu haber toplam 1854 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.