Akbaşoğlu’dan, Kemal Kılıçdaroğlu’na "15 Temmuz" Tepkisi

Akbaşoğlu’dan, Kemal Kılıçdaroğlu’na "15 Temmuz" Tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, "Hepimiz biliyor ki siz 15 Temmuz'u gerçekleştirenlerle kol kolasınız, aynı yoldasınız, aynı hedef birliği içerisindesiniz" diye konuştu.

Akbaşoğlu, Çankırı AK Parti İl Başkanlığı binasındaki toplantıya katıldı. Toplantıya Akbaşoğlu'nun yanı sıra, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik ve partililer katıldı.

AK Parti'nin kuruluş yıldönümüyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Akbaşoğlu, muhalefeti eleştirerek, "Daha dün ne demişti Kılıçdaroğlu, "15 Temmuz darbesine karşı geldik." Bir gerçek ancak bu kadar çarpıtılabilir. Hepimiz biliyor ki siz 15 Temmuz'u gerçekleştirenlerle kol kolasınız, aynı yoldasınız, aynı hedef birliği içerisindesiniz. 15 Temmuz'u televizyon başında kahvesini yudumlayarak içen 2 kişi vardı, bir tanesi Osman Kavala'nın arkadaşı Henry Borkley, bir tanesi de Sayın Kılıçdaroğlu. Bunu milletimiz unuttu mu zannediyorsunuz. Gerçekleri ters yüz ederek algıyla yalanla dolanla hakikatleri eğip bükemez değiştiremezsiniz. Buradan Kılıçdaroğlu'na ifade ediyoruz ki sizin sinsi siyasetiniz, sizin müstemleke siyasetiniz, sizin emperyalistlerle iradenizi tevhit ettiğiniz siyasetiniz, bu millete Haziran 2023'te çarpacak ve sizi bir daha hiç çıkmaksızın o sandığa mutlaka gömecek. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmamalı" diye konuştu haberfark.net

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 627 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.