Aksaray İl Genel Meclisi'nin bütçesi 40 Milyon TL

Aksaray İl Genel Meclisi'nin bütçesi 40 Milyon TL

Aksaray İl Genel Meclisi, Kasım ayında yapmış olduğu yoğun bütçe çalışmaları neticesinde, Aksaray İl Özel İdaresi’nin 2015 yılı yatırım projelerini ve müdürlüklere ayrılacak rakamları belirledi.

Yapılan çalışmalar hakkında İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tüzün şunları dile getirdi.

Aksaray İl Özel İdaresi 2015 Yılı Bütçesi için yapmış olduğumuz görüşmeleri tamamladık.  2015 Yılında İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan işleri ve Müdürlüklerimizin Bütçelerini belirledik.  Bütçeleri belirlerken, hem ihtiyaçların önceliğini hem de bölgesel dağılımı göz önünde bulundurduk. Köye dönüşen beldelerle beraber köy sayımız 177’ye ulaştı.  Bu da hizmet verilecek nüfusun ve yerlerin artması demektir. Köye dönüşen beldelerimizin hizmet ihtiyaçları mevcut köylerimize göre çok daha fazla. Çoğunun içme suyu, su deposu ve köy içi yolları sıkıntılı. Bu nedenle İl Özel İdaresinin 2015 yılı çalışma yükü hayli fazla diyebiliriz. Özel İdare Genel Sekreterimiz Ramazan Bey ve Birim Müdürleri ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bütçemiz ve çalışma planımız üzerinde mutabık kaldık. Bütçemizi 29 Milyon TL’den 40 Milyon TL’ye çıkardık. Standart hizmetlerin dışında, daha önce kısmi yaptığımız köylerimizin çöp toplama işini tüm köylerimiz için gerçekleştireceğiz. Hedefimiz daha fazla hizmet, daha mutlu vatandaş.

Özverili ve samimi çalışmaları için başta İl Genel Meclisi Üyelerimize ve Genel Sekreterimiz nezdinde tüm Özel İdare Personeline teşekkür ediyorum.”

Bu haber toplam 1383 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi