45. Yıla Özel Büyük Kampanya: 45 Çift Mısır Tatili Kazanacak!

45. Yıla Özel Büyük Kampanya: 45 Çift Mısır Tatili Kazanacak!
Konya’da kuruyemiş sektörünün köklü markalarından Pınar Kuruyemiş, kuruluşunun 45. yılını Konyalılara yönelik özel bir kampanyayla kutluyor.

Marka, düzenleyeceği çekilişle 45 çifti, toplam 90 kişiyi Mısır’ın dünyaca ünlü tatil merkezi Şarm El-Şeyh’e gönderecek.

1981 yılında dört kardeşin küçük bir dükkânda başlattığı ticari yolculuğu bugün uluslararası bir başarı hikâyesine dönüştüren Pınar Kuruyemiş, 45. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kampanyasının tanıtımını gerçekleştirdi.

Şirketin kurucuları ve ikinci kuşak temsilcilerinin katıldığı lansmanda, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Karapınar ile ikinci kuşak temsilcisi Metehan Karapınar, markanın gelişimini ve kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

16 METREKARELİK DÜKKÂNDAN 20 ÜLKEYE UZANAN BAŞARI

Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Karapınar, ticari faaliyetlerine 1970’li yıllarda seyyar satıcılıkla başladıklarını, 1981 yılında dört kardeş olarak 16 metrekarelik ilk dükkânı açtıklarını anlattı.

Bugün 22 bin metrekarelik tesislere ulaştıklarını belirten Karapınar, yurt içinde 61 bayilik ağı, 20 ülkede 38 ihracat müşterisi ve 11 perakende mağazasıyla faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

Yakın zamanda açılacak iki yeni şubeyle mağaza sayısının 13'e çıkarılacağını kaydeden Karapınar, farklı sektörlerdeki iştirakleriyle yaklaşık 300 kişiye istihdam sağladıklarını belirtti.

45 YILLIK BAŞARI HİKÂYESİNE MÜŞTERİLERE ÖZEL TEŞEKKÜR

İkinci kuşak temsilcisi Metehan Karapınar da 45 yıllık marka mirasını daha ileriye taşımak istediklerini belirterek kampanyanın müşterilere teşekkür amacı taşıdığını söyledi.

Karapınar, 45. yıl dolayısıyla 45 çifti Mısır’ın Şarm El-Şeyh şehrine göndereceklerini ifade ederek Konyalılara unutulmaz bir tatil fırsatı sunmayı hedeflediklerini dile getirdi.

ÇEKİLİŞE NASIL KATILINACAK?

Milli Piyango İdaresi izniyle gerçekleştirilecek kampanyanın katılım koşulları şöyle:

  • Kampanya 1 Kasım 2026 – 28 Şubat 2027 tarihleri arasında geçerli olacak.

  • Pınar Kuruyemiş'in fiziki mağazalarından tek seferde yapılacak her 1.000 TL ve katları tutarındaki alışveriş, Pınar Club üyesi müşterilere bir çekiliş hakkı kazandıracak.

  • Kampanya yalnızca fiziki mağazalardan yapılan alışverişlerde geçerli olacak.

Çekiliş sonucunda 45 asil ve 45 yedek talihli belirlenecek.

KAZANANLAR MART 2027'DE AÇIKLANACAK

Çekiliş, 16 Mart 2027 tarihinde saat 13.00'te Konya Ramada Plaza By Wyndham Otel Kapari Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Kazanan talihliler, 18 Mart 2027 tarihinde Takvim Gazetesi'nde ilan edilecek.

Kampanya kapsamında 45 çift, 20-23 Mayıs 2027 tarihleri arasında Mısır'ın Şarm El-Şeyh şehrinde 3 gece 4 günlük tatil yapma fırsatı yakalayacak. Gidiş-dönüş uçak biletleri ve Mısır içi transferler de ödül kapsamında yer alacak.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.