Aksaray Telekom İl Müdürlüğü emekli ettiği altı çalışanına veda yemeği düzenledi

Aksaray Telekom İl Müdürlüğü emekli ettiği altı çalışanına veda yemeği düzenledi

Aksaray Telekom İl Müdürlüğü bu yıl emekli ettiği altı çalışanına mevlit ve kuran tilaveti eşliğinde veda yemeği düzenledi.

Yemeğe Telekom İl Müdürü Ebubekir Ünver, Telekom Şube Müdürleri, Telekom Personeli ve Telekom’dan emekli olmuş ve özelleştirmeden dolayı başka kurumlara geçen Türk  Telekom çalışanları da veda yemeğine katıldı.

Telekom Hizmet binası bahçesinde düzenlenen veda yemeğinde Türk Telekom Aksaray İl Müdürü Ebubekir Ünver; “Bugün burada aramızdan emekli olmak suretiyle ayrılan Altı arkadaşımızın plaketlerini vermek ve kendileriyle helalleşmek adına birlik beraberlik kaynaşma yemeği düzenledik. Değerli arkadaşlarımızın her biri 25 yılın üzerinde hizmet vererek kendi istekleriyle emekliye ayrılıyorlar. Allah bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklarını eksik etmesin. Kendilerine şirketimize vermiş oldukları hizmetlerden,  iş sorumluluk anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum ve şirket kapılarımız kendilerine ve ailelerine ardına kadar açıktır ayrıca  birlikteliğimiz bundan sonra da devam edecektir. Hepinize sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum." dedi.

Yemekten sonra personele hizmetlerinden dolayı plaket verildi.

Plaket töreninden sonra  Emekliler , çalışanlar  ve başka kurumlara geçiş yapmış eski Türk Telekom çalışanları  gönüllerince hoş bir sohbet ederek güzel bir tablo çizdiler.

Türk Telekom İl Müdürü Ebubekir Ünver’ de eşlik ederek onların mutluluğunu paylaştı.

25 yıllık çalışma hayatının ardından emekliye ayrılan personeller ise ‘’Böyle güzel bir ortamdan ayrıldığımız için şu an çok duyguluyuz. Yapılan Organizasyondan dolayı Başta İl Müdürümüz ve Tüm arkadaşlara teşekkür ederiz. ‘’ dediler.

thumbnail_img_20190425_124332.jpg
 

Bu haber toplam 1320 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.