Aksaray’da Üreticiye Dev Destek: 66 Milyon TL Süt Desteği Hesaplara Yatırıldı

Aksaray’da Üreticiye Dev Destek: 66 Milyon TL Süt Desteği Hesaplara Yatırıldı
Tarım ve Orman Bakanlığı, Aksaray genelinde 5 bin 626 üreticiye toplam 66 milyon 135 bin 702 TL süt desteği ödemesi yaptı.

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “Üreticimizin alın teri her zaman korunmuş, desteklenmiş ve güçlendirilmiştir.” dedi.
Aksaray’da tarım ve hayvancılık sektörüne yönelik destekler hız kesmeden devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, süt üreticilerine yönelik destekleme ödemeleri kapsamında Aksaray’da 5 bin 626 üreticiye toplam 66 milyon 135 bin 702 TL ödeme yaptı.

Bugün itibarıyla üreticilerin hesaplarına yatırılan destek ödemeleri, Aksaray genelinde memnuniyetle karşılandı.

“Üreticimizin Emeği Her Zaman Korunuyor”

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, yapılan desteğin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarım sektörüne verilen önemin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Başkan Aktürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, üreticimizin alın teri ve emeği her zaman korunmuş, desteklenmiş ve güçlendirilmiştir. Bu kapsamda bugün 5 bin 626 üreticimize toplam 66 milyon 135 bin 702 TL süt desteği ödemesi yapılmıştır. Tarım ve hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımız için bu destek büyük bir moral ve motivasyon kaynağıdır. Üretimin ve kalkınmanın temeli olan çiftçilerimizin her daim yanındayız.”

“Aksaray Tarımda Her Geçen Gün Daha da Güçleniyor”

Aktürk, Aksaray’ın Türkiye’nin tarım ve hayvancılıkta öncü illerinden biri olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:“Üreticimizin emeği, ülkemizin bereketidir. Bizler de bu emeğin karşılığını en güçlü şekilde alabilmeleri için gece gündüz çalışıyoruz. Hayırlı, bereketli olsun.”

Aktürk, süreçteki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’ya, Aksaray Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy’a teşekkür etti. “Onların güçlü takibi ve desteğiyle Aksaray tarımda her geçen gün daha da güçlenmektedir.”

Üreticiye Ekonomik Katkı Sağlayacak

Gerçekleştirilen 66 milyon TL’lik süt desteği ödemesinin, üreticilerin ekonomik anlamda güçlenmesini ve üretim kapasitesinin artmasını hedeflediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.