Akşehir EMITT'e tanıtılacak!

Akşehir EMITT'e tanıtılacak!

Bu yıl 19’uncusu düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na, Akşehir Belediyesi ile Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası ortak açtıkları ortak stantla katılıyor.

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan EMITT Fuarı’ndaki Akşehir standında, Akşehir’in tarihi ve turistik mekanlarının görselleri sergilenerek, Akşehir’i tanıtan filmler gösterilecek. Akşehir standında ayrıca, temsili Nasreddin Hoca tarafından da gelen ziyaretçilere Akşehir ve Nasreddin Hoca’nın tanıtımı yapılacak.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya yaptığı açıklamada, "Bu yıl Belediyemiz ile Ticaret ve Sanayi Odamızın ortaklaşa açacağı bir stantla Akşehir’imizin tarihi, kültürel ve yöresel zenginliklerini tanıtmak ve birçok ziyaretçimize Akşehir’imizi daha iyi anlatabilmek için EMITT Fuarı’nda olacağız. Ayrıca Temsili Nasreddin Hoca’mızda EMITT Fuarı’nda standımızda bulunarak gelen ziyaretçilerimizle buluşacak. Tüm hemşehrilerimizi ve Akşehir’i merak eden herkesi EMITT Fuarı’ndaki standımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Bu haber toplam 1339 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Konya