Alanya’daki feci kazada Eskilli Hakan Ediz hayatını kaybetti
Eskil Çulfa Mahallesi nüfusuna kayıtlı, Alanya’da bir pastanede çalıştığı öğrenilen Osman oğlu Hakan Ediz (29), geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.
Konaklı–Alanya yolu üzerinde Doğanay Otel ile Ulaş mevkii arasında meydana gelen kazada, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil önce bariyerlere çarptı, ardından takla attı. Şiddetli çarpmanın etkisiyle araç kısa sürede alev alarak adeta yangın topuna döndü.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen araçtan çıkarılan kişilerden 2’sinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, 3 kişinin ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
Hayatını kaybedenlerden birinin, evli ve bir çocuk babası olan Hakan Ediz olduğu öğrenildi. Acı haber, Eskil Çulfa Mahallesi’nde büyük üzüntüye neden oldu.
Hakan Ediz’in cenazesinin Çulfa’da defnedileceği öğrenildi. Kaynak: alanyaozgurhaber.com


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.