Bakan Süleyman Soylu Şehit şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi

Bakan Süleyman Soylu Şehit şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi

Bakan Süleyman Soylu Şehit şehit aileleriyle yemekte bir araya geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit aileleri ve yakınları ile İçişleri Bakanlığı'nda bulunan restorandaki yemekte bir araya geldi.

Programda yemeğin ardından Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için dua edildi.

Şehit ailelerinin 7/24 emrinde olduklarını ifade eden Soylu, "Biz dönem dönem şehit ailelerimizle, gazi ve aileleri ile bir araya geliyoruz. Bakan yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı ve İller İdaresi Genel Müdürü ile bir arada oluyoruz. Buradan çıkacağız ve bakanlık makamında bir arada olacağız. Size ne yapsak bu ülkenin bir ferdi olarak borcumuzu ödeyemeyiz. Bugün huzur içinde yaşıyorsak, Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine milletimizin birlik içindeki hali, şehitlerin ve onların ailelerinin fedakarlıklarındandır. Onların bizi burada yalnız bırakmadığını, bizimle beraber olduğunu ama bizim onları hissedemediğimizi hem inancımız bize söylüyor hem de unutmamamızı tembihliyor" diye konuştu.

Yemekte İçişleri Bakan Yardımcıları Muhterem İnce, İsmail Çataklı, Tayyip Sabri Erdil, Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş da yer aldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.