Başkan Altay Amerika izlenimlerini anlatacak

Başkan Altay Amerika izlenimlerini anlatacak
Konya Aydınlar Ocağı’nın Mart ayı Salı Sohbetleri programı yine dopdolu.

Konya Aydınlar Ocağı’nın Mart ayı Salı Sohbeti programında, Konya’nın asırlık fotoğrafları, gizemleri, kültürü ve kadını gündeme geliyor

 

Konya’nın asırlık fotoğrafları, gizemleri, kültürü ve kadınının gündeme geleceği kültürel etkinliğin 1 Mart 2011 Salı günkü sohbetinde; Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, dia sunumlu olarak ABD Gezi İzlenimleri’ni anlatacak.

8 Mart 2011’da Konya folklorunun ustası gazeteci-yazar Seyit Küçükbezirci se; “Konya Kültüründe Kadın”  konusunu işleyecek. Küçükbezirci’ye ayrıca, “Konya Folklorunun Duayeni” unvanı ve plaketi takdim edilecek.

15 Mart 2011 tarihinde eğitimci-yazar Mustafa Kemal Yılmaz, “90. Yılında İstiklâl Marşı ve Mehmet Akif’i anlatırken ikinci konuşmacı fotoğraf sanatçısı Ahmet Seven, “Konya’nın 100 Yıllık Fotoğrafları”nı izleyicileriyle paylaşacak.

22 Mart 2011 Salı günü ise; Prof. Dr. Ali Osman Koçkuzu, “Çanakkale’de Konyalı Bir Âlim”i anlatacak. İkinci konuşmacı araştırmacı-yazar Halil Uslu, Seyid Burhaneddin Hz.’lerinin hayatını gündeme taşıyacak.

29 Mart 2011 tarihinde Prof. Dr. Muhittin Tuş; “Osmanlı’da Aile Yapısı ve Dönüşümü” başlıklı önemli bir konuyu masaya yatıracak. İkinci konuşmacı Bozkırlılar Dernek Başkanı Burhan Yılmaz, Konya’nın Gizemleri’ni dile getirecek.

Sille Kültür Evi’nde her Salı günü saat 20’de gerçekleştirilen sohbeti izlemek isteyenler için vasıta; Stadyum önünden saat 19’da, Belediye Camii önünden ise saat 19.05’de hareket ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.