“Başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babaların gününü tebrik ediyorum”

“Başta şehit babalarımız olmak üzere tüm babaların gününü tebrik ediyorum”

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Babalar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, ailelerine mutlu, huzurlu ve müreffeh bir ortam sağlayabilmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan tüm babaları tebrik etti.

Başkan Dinçer, başta şehit babaları olmak üzere tüm babaların gününü tebrik ederek şunları söyledi "Toplumumuzun temelini oluşturan aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan, üstlendikleri maddi sorumlulukların yanı sıra, gösterdikleri hoşgörü, sevgi ve şefkatle aile bağlarının güçlenmesinde büyük rol oynayan babalarımız, ailenin temel direğidir. Evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan babaların her zaman isteği, çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir. 

Babalarımızın ışıklarından ve doğruluklarından yararlanarak ailesine, vatanına, milletine hayırlı bir evlat olmak onlar için en büyük mutluluktur. Babalarımız çocuklarımızın en büyük kahramanı, çocuklarımız da babaların en yüce gururudur. Başta, değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, dünyanın en zor ve kutsal görevlerinden birini üstlenmiş olan babalarımızı saygıyla selamlıyor ve tüm babaların bu anlamlı gününü tebrik ediyorum." 
 

Bu haber toplam 2111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.