Bayan Gömlek

Bayan Gömlek

Bayan Gömlek

Abartısız olarak bayan gömlek modellerinden en az bir kaç tanesi hanımların gardıroplarında yerini almaktadır. Kurtarıcı giysilerden olan birbirinden şık gömlekler, vazgeçilmez giyim parçalarıdır. Bu nedenle moda dünyası gömlek modellerine ayrı bir önem vermektedir. Kurtarıcı giysiler kategorisinde olan gömlekler, her renk ve modelde üretilmektedir. Başta erkekler için tasarlanan gömlekler, sonrasında kadınları cezbeden bir giysi olmuştur.

Gerek iş hayatı, gerekse günlük hayatta tercih edilen gömlek modelleri, her zevke ve keseye uygun olarak üretilmektedir. Unisex modeller, sezonun trendleri arasındadır. Gömlek üretiminde ekoseler, kadifeler, ketenler, ipek kumaşlar, emprimeler, kısacası hemen her tür kumaştan gömlek modeli üretilmektedir. Kadın şıklığının tamamlayıcı unsuru olan gömlekler, göz doldurmaya devam etmektedir.

Gömlek kombinleri

Stil sahibi kadınlar, gömleklerle oldukça şık giysi kombinleri yapmaktadır. Düz renk bir unisex gömlek, boyuna bağlanan uygun renkli bir fular ya da kolye ile tamamlanmaktadır. Yine bu sezon oldukça rağbet gören oduncu gömlekler, ceket tarzı giyilerek iki amaçlı kullanılabilmektedir.

Beyaz bir ipek gömlek, blu -Jean bir pantolon ve stiletto ayakkabıyla oldukça şık bir kombin olabilmektedir. Birbirinden şık gömlek modellerini görmek için https://www.roman.com.tr/kadin-gomlek linki ziyaret edebilirsiniz.

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ekonomi