Bazıları Asla Unutulamaz…

Bugün farklı ve üzücü bir gün, bugün, fikir ve hareketi kişiliğinde birleştirmiş eşsiz bir lider, muharebe meydanlarının muzaffer kumandanı, devlet kuran büyük bir siyaset adamı ve toplumun çehresini değiştiren kudretli bir inkılâpçı olan Ebedî Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 75'inci yıl dönümünde, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Bağımsızlığımız için mücadele verenlerden birisi ve liderimiz olan devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün eksikliğini 75 yıldır yaşıyoruz. Bıraktığı eserlerini ona yakışır bir şekilde yaşatıyor ve yüceltiyoruz.

Türk Milletinin bu acı günde Atamızın bize bıraktı Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmaları için ve birlik bütünlüğümüze zarar vermeye çalışanların önünde dimdik durduğumuzu, duracağımızın mücadelesine davet ediyorum…

Yüce Atatürk, Kalbinde yaşattığı vatan, millet ve bayrak sevgisinden güç alan Türk Milleti olarak, üstümüze düşen her görevi başarıyla yerine getirme azim ve gayretiyle emanetinize layık olmak için, yüce milletimizin hizmetinde, tek yürek halinde, özveriyle ve fedakarane bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Manevi huzurunuzda sevgi, saygı, minnet ve şükran duygularıyla eğiliyorum. Ruhunuz şad olsun.

Bu yazı toplam 2257 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.