Cafer Yalvaç adaylıktan çekildi ve o isme destek verdi

Cafer Yalvaç adaylıktan çekildi ve o isme destek verdi

Yarın gerçekleşecek olan Ak Parti Eskil İlçe Başkanlığı seçimi öncesi Mali Müşavir Nurettin Mutlu'nun adaylığını açıklaması ile birlikte Eskil'de hararetli saatler yaşanıyor.

Daha önceden Ak Parti Eskil İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Emekli Memur Cafer Yalvaç, bugün itibariyle Nurettin Mutlu'nun adaylığını açıklaması ile birlikte Mutlu'nun lehine çekildiğini açıkladı.

Kendisinin İmam Hatip Lisesi mezunu olduğu kaydeden Yalvaç, Eskil'de üniversite mezunu aday olacak denildi ve mevcut İlçe Başkanı tarafından "Ben söyledim Genel Merkezi'n adayı" diye bir arkadaşımızın ismi tek aday diye zikredildi. Bu arkadaşımıza söyleyecek bir sözümüz yok o da Nurettin Mutlu gibi tertemiz bir isim. Ancak şu bilinmeli ki Ak Parti Eskil İlçe Başkanlığı çok önemli bir makam. Eskil'de Partimizin Genel Başkanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nu temsil eden kişi. Dolaysıyla bu ismin ben gösterdim aday olacak denilen birisi değil, tüm Eskil'i kucaklayacak ve kimsenin güdümünde olmaması gerekir. Dolaysıyla ben de Nurettin Mutlu kardeşimin lehine adaylıktan çekildiğimi açıklıyor ve delegelerimizin hür iradesi ile desteğini bekliyorum. dedi.

ilgili haberler için tıklayınız

 

Ak Parti Eskil İlçe Başkanı sizce kim olmalı anket

Cafer yalvaç'tan Nurettin Mutlu'ya destek!

Cafer yalvaç adaylığını açıkladı

Nurettin Mutlu adaylığını açıkladı

Oruç, Mustafa Zavlak'ın adaylığını açıkladı

Arif Mutlu Adaylığını açıkladı

Koyuncu, Mustafa Zavlak yönetimini bilmiyor!

 

Bu haber toplam 3718 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum