Çevreci Ahmet Sanlav AK Parti Eskil İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Çevreci Ahmet Sanlav AK Parti Eskil İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Çevreci Ahmet Sanlav AK Parti Eskil İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu.

Yaptığı çevreci çalışmalarıyla dikkat çeken Ahmet Sanlav, Eskil İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı için kendine eşlik eden ağabeyi İmam Mustafa Sanlav ve Eskil Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Karakaya ile vatandaşlarla birlikte AK Parti'ye başvuruda bulundu.

Ak Parti Eskil İlçe Başkanı Ali Mutlu'ya evraklarını teslim eden Sanlav açıklamasında, 

"Değerli Eskilli hemşehrilerim. Bugün burada, sizlere il genel meclis üyeliği adaylığımı duyurmak için buradayım. Beni yıllardır hepiniz tanıyorsunuz. Sizlerin içinde büyümüş ve bugünlere gelmiş bir kardeşinizim.

Yıllardır, Eskil’in daha yeşil; insanlarının daha mutlu, esnafının daha çok kar eden, çiftçisinin daha fazla kazandığı, üreticinin cebinin para gördüğü bir Eskil için çaba gösterdim ve göstermeye de devam ediyorum. Ama bu çabaların hepsi, elimizde bir imza yetkisi olmadığı için bir yerlerde takılıp kalıyor doğal olarak.

Biz çabalarımızın, hep bir yerlere varıp tıkandığını gördüğümüzde; Eskil’deki yetkili insanların bir kısmında da bu çaba ve enerjinin, idealin ve hayalin olmadığını gördüğümüzde de; artık taşın altına elimizi değil gövdemizi koymanın zamanının geldiği düşüncesine vardım. Bundan dolayı, Eskil’in sesinini üst mercilerde daha gür bir şekilde duyurmak ve hakkını savunmak için bir yola çıktım.

Lafı daha fazla uzatmadan sizlere projelerimi sunmak istiyorum:

Karatepe'ye su projesi. Olmazsa kendi imkânlarımla getireceğim

Her zaman halkın içerisinde olacağım ve halkın sorunlarının çözümü için bire bir uğraşacağım.

Her sabah, soğukta bekleyen yavrularımızın eğitimden soğumaması ve tam tersine eğitimi sevmesi için üşümeden beklemeleri adına bekleme kabinleri yaptıracağım.

Hepiniz biliyorsunuz ki, ben yıllarca internet işiyle uğraştım. Ve artık çağımız internetsiz neredeyse olmayacak bir dönemde. Bundan dolayı, birçok bölgemize ücretsiz WİFİ koyarak internetsiz ev kalmamasını sağlayacağım. Şehit ve Gazi yakınlarının evlerine ücretsiz abonelik verilmesini sağlayacağım.

İlçemizin en büyük problemlerinden olan köy ve yayla yollarının iyileştirilmesi için il genel meclis üyesi olarak elimden geleni yapacağım..

Her yıl ağaç etkinliği olacak yılda en az 1 milyon fidan dağıtımı yapılacak; Eskil bundan en fazla 10 yıl içinde “Yeşil Eskil” olarak bilinecek.

Bölgedeki hayvancılığın gelişmesi iyileştirilmesi için birlikler ve Tarim bakanligi iletişim halinde olunacak

Köy ve mahallelere kaldırım ve ışıklandırma yapılması için ve içme suyu, kanalizasyon için gayret edilecek. Köylerimiz ve yaylalarımız bile bir şehir görünümü kazanacak.

Tuz gölü turizm e açılması için çalışma yapılacak

Eskilgücüspor’un başarılı olması için, gücüm yettikçe her türlü yardımı sağlamaya bçalışacağım.

Okullarımızdaki Eksiklikleri gidermek  için Milli eğitim müdürlüğü ile birlikte çalışıp ilçemizdeki Eğitime üst seviyeye getirmek için çalışacağım..

Köy ve Mahalle Heyeti Muhtarlarımızla haftalık aylık toplantılar düzenleyip ilçemizde ve bölgemizde neler yapabiliriz diye Çalışmalar yapacağım..

Halkın Sorunlarını Dinleyip üst makamlara ileteceğim..

ilçemizde ve ilimiz için Sağlık bakanlığı ile görüşüp Acil hastalarımız için Kan Bankasi hizmetinin Acil hastalarımıza hizmet vermesi için çalışacağım." dedi. haberfark.net

52283-002.jpg52282-001.jpg4ff34594-f70b-462c-bba5-acabff868bba.jpg

Bu haber toplam 4001 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
37 Yorum